22. 10. 2018.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI BAGLJAŠA REŽIRALI DRAMU SA SREĆNIM ZAVRŠETKOM
Sivac 1

KOŠARKAŠI BAGLJAŠA REŽIRALI DRAMU SA SREĆNIM ZAVRŠETKOM

Bagljaš – Sivac 86 : 84 ( 23 : 18, 21 : 22, 23 : 18, 19 : 26 )

Umalo da od gotovog naprave veresiju košarkaši Bagljaša i sve što su velikim trudom stekli u 37 minuta utakmice srećom nisu prosuli u poslednjim trenucima i dramatičnoj završnici, kada su košarkaši Sivca imali posle taj auta 5 sekundi za poslednji napad i šut za pobedu.

Ipak trunku koncentracije uspeo je trener Dejan Ožegović da zadrži kod svojih igrača i nacrta odbranu koja je urodila plodom i donela devetu pobedu Aleksandru Stevanovu najstarijem aktivnom košarkašu na Balkanu i ostalim igračima Bagljaša.

Sivac 4

Utakmicu su domaći otvorili sigurno i prvi period dobili sa pet poena plusa, na poluvreme se otišlo sa 4 poena prednosti, koja je uvečana u trećoj i prvom delu poslednje četvrtine, a onda je zavladala nepotrebna panika, ishitreni šutevi i brzopleto traženje rešenja, što je znalački iskoristio najbolji strelac ekipe iz Sivca Krstajić i sa nekoliko dalekometnih trojki, uz pomoć korpulentnog Golubovića i njegovih granitnih blokova, utakmicu uveo u kategoriju drame i umalo tragedije za ekipu Bagljaša.

Na sreću sve se završilo po onoj narodnoj da pravda uvek trijumfuje i pobedio je za nijansu bolji domaći tim koji je u većem delu utakmice pokazivao više želje za pobedom….

 

montecito-ponedeljak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_4262

NOVOBEČEJCI POSLE ODLIČNOG OTVARANJA UTAKMICE, OSTALI KRATKI U NOVOJ PAZOVI….

Nova Pazova – Jedinstvo 89 : 73  ( 24:26, 26:12, 21:16, 18:19 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>