26. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / ALEKSANDRA I ZORANA NA EVROPSKOM PRVENSTVU U BOKSU
Italija 0 naslovna

ALEKSANDRA I ZORANA NA EVROPSKOM PRVENSTVU U BOKSU

Aleksandra Rapaić i Zorana Nikolić kao standardne reprezentativke Srbije učestvovaće u Italiji na prvenstvu Evrope u olimpijskom boksu, u kategoriji mladih, kao jedine članice ženske bokserske reprezentacije.

Italija 00 prava naslovna

– Ponosni smo što će dve sjajne i supertalentovane mlade dame iz Žitišta, pored jos šest boksera u muškoj konkurenciji predstavljati Srbiju na ovom takmičenju na kojem učestvuju najbolji bokseri iz Evrope. Već sam njihov odlazak među velikane evropskog boksa predstavlja veliki uspeh i priznanje za mlade takmičarke Spartanca iz Žitišta. Ovom prilikom želim da se u ime svih u klubu zahvalim Bokserskom savezu Srbije na obezbedjenom avionskom prevozu i vrhunskom smeštaju u Italiji – naglasio je prvi čovek Spartanca Milan Zorić.

Na kraju valja istaći da će reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji predvoditi selektor reprezentacije za mlade, Zrenjaninac i nekadašnji šampion Milan Piperski.

Italija 3

montecito-ponedeljak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

received_1460244281094135

BANATSKI ŠOR TREBINJEM TREŠTI…

Veliki Banatski šor na trgu Jovana Dučića, u hladu stoletnih platana, oduševio je, ljubazne domaćine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>