06. 12. 2019.
Home / Košarka / BRAVO ZA KOŠARKAŠICE PROLETERA 023
BT 0 naslovna

BRAVO ZA KOŠARKAŠICE PROLETERA 023

Proleter 023 – Topolčanka 76 : 61 ( 23 : 9, 16 : 21, 12 : 12, 25 : 19 )

Vidno umorne i pod pritiskom paklenog ritma utakmica svake srede i subote, košarkašice Proletera rutinski i sa finom dozom sportskog šarma došle su do nove pobede koja im je i matematički obezbedila ispunjenje cilja, a to je plasman u jedinstvenu Drugu košarkašku ligu za dame.

BT 3

Udarni trio ekipe Marka Marinkova, Sofija Olić, Jelena Bosnić i Zorana Lambić stvari je držao pod kontrolom i nakon nedavnog uspeha u Bačkoj Topoli, gošćama još jednom pokazao ko je bolji.

Sofija Olić bila je ubedljivo najefikasnija sa 24 poena, Jelena Bosnić ubacila je 18, a Zorana Lambić 15. Triju se sa dvocifrenim košgezterskim učinkom pridružila Nikolina Mihajlović sa 11 poena, Mia Milošević postigla je 6, a Nađa Palinkaš 2 poena.

– Čestitam igračicama, mada premorene, stoički su ovu utakmicu koje smo se itekako pribojavali, iznele do kraja.Odlična prva četvrtina, dobro smo trčali i većinu poena postigli iz kontranapada i poprilično zbunili i iznenadili protivnice. Stvorena je prednost od 14 poena, zaliha sasvim dovoljna za kasnije rutinsko odrađivanje posla, nešto slabiji drugi period koji su gošće dobile i sasvim mirna i staložena igra u drugih 20 minuta…Ostvarili smo cilj i plasirali se u takmičenje koje će naredne sezone za nas biti velika novina, ali i iskušenje – istakao je vidno zadovoljan, trener košarkašica Proletera Marko Marinkov.

BT 2

 

montecito-Nedelja2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20191129_173950_1

KOŠARKAŠI PROLETERA KAO ROBIN HUD U DUDOVOJ ŠUMI

Nakon poraza na svom parketu u derbiju sa Zemunom, košarkaši Proletera, u subotu 7. decembra ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>