21. 09. 2020.
Home / Ostali sportovi / BEGEJSKA REGATA DVA DANA U ŽITIŠTU
Regata2018

BEGEJSKA REGATA DVA DANA U ŽITIŠTU

“Vesela begejska regata” biće organizovana krajem avgusta i trajaće ukupno četiri dana. Regata će biti u sklopu programa tradicionalne manifestacije “Dani Piva” a pod pokroviteljstvom opštine Žitište i grada Zrenjanina. Ukupna maršruta biće 80 kilometara na deonici od Srpskog Itebeja preko Žitišta i Kleka pa do Zrenjanina. Prevashodno cilj regate biće promocija nautičkog turizma i turističkih potencijala opštine Žitište i grada Zrenjanina.

Prvi dan – start regate na prevodnici u Srpskom Itebeju i plovidba u dužini od 35 km, uz pauzu u Torku i dolazak u Žitište gde će se organizovati obilazak i druženje kao i “Ski jet” škola, dok se drugi dan odnosi na plovidbu od Žitišta do Kleka u dužini od 10 km i gde će biti i organizovan doček regate, treći dan plovidba od Kleka do Zrenjanina i pristajanje kod gradske pivnice i Muzeja piva dok će poslednji dan da obuhvata obilazak znamenitosti Zrenjanina kao i napuštanje regate do nadamo se sledeće godine.

izvor:

izvor:

http://zitisteonline.com/test-vesti/631-begejska-regata-dva-dana-u-zitistu

 

montecito-Nedelja2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Prijave za BRC Školu trčanja su u toku! Rana cena važi do 7. septembra! Saznaj ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>