24. 06. 2019.
Home / Fudbal / SEKUNDI DELILI SPORTOVCE OD TREĆEG ZLATA
Dane 1

SEKUNDI DELILI SPORTOVCE OD TREĆEG ZLATA

Dva prethodna dana i dva brilijantna nastupa generacija 2004. i 2005. godišta na tradicionalnom uskršnjem turniru u Kovinu i onda sve se nekako slomilo na najmlađima, fudbalerima iz genericije 2007. kojima je trijumf izmakao bukvalno u poslednjim sekundama i na kraju su osvojili drugo mesto i okitili se srebrnim medaljama.

– Dečaci su igrali odličan fudbal, a jedini poraz doživeli su u finalu, kada je gol odluke pao u bukvalno poslednjim trenucima meča. Nedostajalo je malo sportske sreće koja će sigurno, zbog sjajnog odnosa prema igri i treninzima, biti na njihovoj strani sledeći put.

Velike pohvale zaslužuju i dečaci rođeni 2009. godine i oni su igrali dobro, borili se hrabro i osvojili četvrto mesto. Bili su najmlađi i ostavili su fantastičan utisak, a to su prepoznali i brojni gledaoci koji su poteze malih majstora fudbala pozdravljali aplauzima… – istakao je Danilo Bjelica, koordinator struke u FK Sporto.

Dane 2

 

montecito-cetvrtak


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

received_643866606086824

FILIP ŽIVANOV IGRAO PROTIV PARTIZANA PA ZADUŽIO CRNO-BELI DRES ALI JUVENTUSOV

Zvezdaš u duši, Zrenjaninac Filip Živanov, danas je odigrao utakmicu protiv Partizana za fudbalsku akademiju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>