27. 06. 2022.
Home / Fudbal / KOMBI I TALIJA
IMG_6556

KOMBI I TALIJA

Da je jedan od najkvalitetnijih i najsigurnijih prevoznika u regionu odavno je svima znano, ali da je toliko taličan za male fudbalere FK Sporto, iznenadilo je sve…

Firma Kepara prevoz inače prijatelj je i stalni prevoznik FK Sporto, a jutros neposredno pred polazak jedne generacije mališana na turnir, dogodila se zanimljiva situacija.

Jedan od malih fudbalera, žureći da ne zakasni na put, u skladu sa stihom pesme Bore Čorbe, kučići po ulicama k…. neposredne pre ulaska u kombi, neoprezno je stao u …… , znate već šta i u sređeni i ulickani kombi, uneo deo neprijatnog sadržaja na patici i raširio još neprijatniji miris….

Gospodin Kepara, mada mu baš nije bilo pravo, reagovao je džentlmenski i u skladu sa sportskim duhom, rečima:
Desilo se, malo ćemo kasniti, vozilo opet mora na dodatno dubinsko pranje….

I kako to obično biva, do suza komična situacija,nedužne oči zbunjenog mališana i cool reakcija gospodina Kepare, bile su talija malim fudbalerima FK Sporto i mada su sa zakašnjenjem krenuli, na turniru su slistili sve protivnike i stigli do finala!!!

– Talija nego šta – rekao je Kepara…

 

montecito-ponedeljak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

fk_radnicki_1911_proslava_13-1024x683

FK “Radnički 1911” proslavio ulazak u viši rang takmičenja

Plasmanom u viši rang takmičenja (PFL Zrenjanin) FK “Radnički 1911” je organizovao večeru za donatore ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>