18. 02. 2019.
Home / Košarka / SVETAC JURI POZICIJU 3….
N Paz 0 naslovna

SVETAC JURI POZICIJU 3….

Košarkaši Svetog Đorđa večeras od 20 časova na svom parketu u dvorani osnovne Škole Sveti Sava u Žitištu, igraju veoma bitnu utakmicu sa ekipom Nove Pazove.

U slučaju trijumfa sa 6 ili više poena, izabranici trenera Marka Boljca obezbedili bi sjajnu treću poziciju na tabeli u samom finišu ovogodišnjeg prvenstvu Prve srpske košarkaške lige.

– Pobeda je za nas veliki imperativ, trenutno smo u fantastičnoj formi i zabeležili smo devet trijumfa, pa nema razloga da tako ne bude i večeras, naravno uz podršku naših navijača.Protivnik nam je izuzetno kvalitetna i uvek neugodna ekipa iz Nove Pazove, ali to je za nas dodatni motiv kao i činjenica da pobedom možemo u sam vrh – istakao je najbolji strelac Žitištana Marko Tomić i pozvao ljubitelje košarke iz Žitišta i okoline da večeras dođu i podrže njegov tim.

Pročitajte još

viber image 2019-02-17 , 10.09.22

NOVA PAZOVA NOVO GORKO ISKUSTVO NOVOBEČEJACA

Jedinstvo – Nova Pazova 85 : 96 ( 15:33, 29:18, 18:15, 23:30 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>