31. 01. 2023.
Home / Košarka / PRIPREMA PLANA ZA KOLUBARSKU BITKU
IMG_6398

PRIPREMA PLANA ZA KOLUBARSKU BITKU

Košarkaši Proletera posle odlične igre i ubedljive pobede protiv Žarkova, pripremaju se za novi izazov i pokušaj da prekinu već dugi post na gostujućim parketima.

  Ekipa Kolubare koja se grčevito bori za opstanak u ligi, biće novi veliki ispit izabranicima trenera Zorana Bajina.

  Slobodan Lalić, Petar Lambić, Dejan Burić predvodili su jučerašnji trening u visokom ritmu, sa puno trčanja i naravno igre.

IMG_6372

–       Trinaestom pobedom i teoretski smo obezbedili sredinu tabele i rasterećeni putujemo u Lazarevac na megdan ekipi koja ima veliki motiv, ali i tenziju jer joj je pobeda imperativ.Naravno da na megdan Kolubari ne idemo kao na izlet, pokušaćemo da prekinemo sada već dugi niz poraza na gostovanjima i još više se eventualnim trijumfom približimo vrhu tabele – ističe Slobodan Lalić, najbolji strelac Zrenjaninaca.

IMG_6391

–       Odličan trening, puno smo trčali i uhvatili kako se to kaže, takmičarski ritam, pa se može reći da smo spremni za utakmicu.Ekipa Kolubare nas dočekuje sa velikim imperativom i to je upravo naša prilika, jer smo rasterećeni i u Lazarevac putujemo bez ikakavog pritiska.Idemo da odigramo što bolje i kvalitetnije – poručio je iskusni centar Proletera, Dejan Burić.

Utakmica u Lazarevcu, Kolubara – Proleter igra se u subotu 31. marta sa početkom u 19.30 časova….


montecito-cetvrtak


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441_3

SVETAC AKTIVIRAO POGON MA SVETOG STEVANA

Košarkaši Svetog Đorđa, na svom parketu u dvorani osnovne škole Sveti Sava, večeras na Svetog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>