26. 09. 2022.
Home / Ostali sportovi / PREKO 700 ŠKOLARACA MLADIH DŽUDISTA
džudo 1 naslovna

PREKO 700 ŠKOLARACA MLADIH DŽUDISTA

Grad Kikinda na severu Banata bila je domaćin republičkog školskog takmičenja u džudou na kojem je učestvovalo preko 700 takmičara iz gotovo svih krajeva Srbije, što je najbolji dokaz da za budućnost ovog sporta ne treba brinuti.
Takmičari su se nadmetali u pet uzrasnih kategorija, a učenici osnovne škole Sveti Sava iz Žitišta ostvarili su odlične rezultate.

Uz podršku trenera džudo kluba Banat, Nikole Savatovića i nastavnika fizičkog vaspitanja Zorana Veselinova posebno su se istakli Dimitrije Nedeljković, koji je osvojio drugo mesto uz tri pobede, Nemanja Đukić sa dve pobede osvojio je peto mesto u svojoj kategoriji, baš kao i Vukašin Stojković, koji je zabeležio tri pobede…

džudo 2

Milica Radaković osvojila je četvrto mesto i na najlepši način potvrdila dobar rad i talentovanu generaciju mladih džudista iz Žitišta i okolnih mesta u ovoj drevnoj borilačkoj i plemenitoj veštini.
fotografije: žitišteonline

 

montecito-petak


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

1664116813878_image_6483441

ŽETVA MEDALJA MLADIH RVAČA PROLETERA U SENTI I ARADU

Mladi rvači Proletera iz Zrenjanina, na dva fronta osvajali su medalje u Senti i rumunskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>