16. 04. 2021.
Home / Ostali sportovi / ZRENJANINSKA PESKARA NA PLIVAČKOJ MAPI SVETA….
Peskara 0 naslovna

ZRENJANINSKA PESKARA NA PLIVAČKOJ MAPI SVETA….

Postanite i Vi deo svetske lige u daljinskom plivanju…Pridružite se, podržite sjajnu ideju, plivajte i uživajte….

Za one koji nisu čuli ili im možda zvuča nestvarno, da ponovimo vest da je Peskara u Zrenjaninu na plivačkoj mapi sveta i da će peti po redu plivački maraton, koji se održava u subotu 23. juna 2018. godine i zvanično biti deo svetske lige u plivanju na otvorenim vodama!!!!

Peskara 9

Zaista sjajna vest i lepa nagrada za entuzijazam ljudi iz Kluba daljinskog maratonskog plivanja Peskara, zaljubljenika u plivanje na otvorenim vodama…

– Pozivamo sve zainteresovane plivače, vaterpoliste, ronioce, kao i sve zaljubljenike u plivanje, da nam se priključe i svojim učešćem u trkama na 3 i 1,5 kilometar podrže peti po redu Peskara plivački maraton, preko kojeg je ove godine Srbija prvi put ušla u svetski kalendar međunarodne organizacije koja obuhvata najveći broj plivačkih trka na otvorenom… – poručuju iz Kluba maratonskog daljinskog plivanja Peskara, uz napomenu da će 23.juna biti održana i trka za decu do 10 godina na 200 metara.

– Osim nacionalnog Kupa ove godine smo i deo Svetske lige zajedno sa još oko 130 plivačkih trka širom zemaljske kugle!!!Zbog toga je motiv do neba, izazov za koji samo plivači imaju osećaj….Pored apsolutne postoje i starosne kategorije na po 5 godina, što će ove godine omogućiti velikom broju učesnika da osvoje medalju.

Peskara 7

Pravo učešća na našem, a sada i svetskom Peskara plivačkom maratonu, imaju svi, bez obzira na godine i činjenice da li je ili ne član našeg, ili nekog drugog kluba daljinskog plivanja.Znači svako ko se oseća sposobnim da prepliva jednu od dve staze na 3 ili kilometar i po, dobro je došao i biće nam drag gost. Trka na 3 kilometra obuhvata 4 kruga na idiličnom jezeru Peskara, a dupla kraća staza 2 isplivana kruga – istakao je Aleksandar Anđelić, predsednik Kluba maratonskog daljinskog plivanja Peskara iz Zrenjanina.

Sve fotografije sa zvanične FB stranice Kluba maratonskog daljinskog plivanja Peskara

Pročitajte još

trs

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Čudna pravila trka kojih moraju da se pridržavaju učesnici maratona širom sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>