19. 12. 2018.
Home / Košarka / BURKE KOMANDOVAO JURIŠ I LALETA POSLAO NA TRIBINU…
Burke 0 naslovna

BURKE KOMANDOVAO JURIŠ I LALETA POSLAO NA TRIBINU…

–       Mladi smo, imamo energiju, leteli smo po terenu, klinci su odradili svoje, uzeli deo duše iskusnom Laletu i pošto je izgubio poslali ga na tribine da istrči gubitnički trk do vrha i nazad… – zadirkivao je svog saputnika na skoro pa svakodnevnom putešestviju od Beograda do Zrenjanina i nazad, Slobodana Lalića, Dejan Burić.

Buri 1

–       Ja sam još malo zasolio priču ubačenim trojkama, tako da nisu imali nikakvu šansu…. – u istom tonu nastavio je popularni Buri, nakon napornog treninga u sklopu priprema za utakmicu u Leskovcu protiv Zdravlja, u subotu 17. marta….

–       Zaista odličan trening, odigrali smo utakmicu u petak protiv Konstantina, igrači su imali skoro tri dana za odmor i večeras su orni i raspoloženi došli na trening koji je protekao u jakom ritmu i zbog toga za sve njih jedno veliko bravo – uozbiljio je priču trener Proletera Zoran Bajin.

–       Ima do petka vremena, sprema moja ekipa specijalnu taktiku, ima da vratimo Burketu sa kamatom – nije ostao dužan najbolji strelac Zrenjaninaca Slobodan Lalić, uz priznanje iskusnom centru da je njegova ekipa u igri večeras, za nijansu bila bolja….

–       Ha ha…Nijansa od petnaestak poena razlike….Nova energija, nove tendencije…Ja uz klince Proletera na treningu funkcionišem, kao da sam na početku karijere…Igramo, dominiramo…. – nastavio je sa šaljivom provokacijom protivnika Dejan Burić.

Buri 33

   Odlična atmosfera sa parketa, nakon skoro dvosatnog treninga, prenela se i u svlačionicu broj 3, gde stanuju košarkaši Proletera pod svodom Kristalne lepotice, uz naravno nove šale i međusobna zadirkivanja….

Burke 1

Pročitajte još

IMG_7157

PIROTSKA SNEŽNA PRIČA, ĆILIM SE ZALEDIO I NA KRAJU NESREĆAN PORAZ KOŠARKAŠA PROLETERA

Više od 16 sati trajalo je putešestvije košarkaša Proletera od Zrenjanina do Pirota i nazad, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>