20. 01. 2021.
Home / Ostali sportovi / ZRENJANINSKI POLUMARATON UBUDUĆE SA LICENCIRANOM STAZOM
Maraton 0 naslovna

ZRENJANINSKI POLUMARATON UBUDUĆE SA LICENCIRANOM STAZOM

Tokom jučerašnjeg dana izvršeno je merenje staze Zrenjaninskog polumaratona, nakon čega će Zrenjanin i zvanično dobiti sertifikovanu stazu i licencu za narednih pet godina!!!

– Licenca znači puno za grad, sva balkanska takmičenja u maratonu za seniore i evropska takičenja za juniote moćiće da se trče u našem gradu!!! Zrenjaninski polumaraton od ove godine upisan je u Evropski kalendar gradskih trka.Veliku pomoć dobili smo od Gorana Čegara kordinatora uličnih trka ispred Atletskog saveza Srbije,koji se zalaže da sve trke budu u zvaničnom kalendaru a sve staze dobiju licencu..

Maraton 1

Konkretno merenje staze uradio je Borut Podgornik iz Maribora,bivši maratonac i trener trenutno najboljeg slovenačkog maratonca…Borut je inače član i ima licencu AIMS-a i IAAF-a koji i izdaju licence za stazu.Pored Zrenjanina merena je staza u Ečki,gde će se za mesec dana održati Balkansko prvenstvo u brzom hodanju, na kojem će se okupiti mnoga poznata imena iz sveta atletike – istakao je Milan Delić, poznati zrenjaninski maratonac i član organizacionog odbora Maraton tima Zrenjanina.

Pročitajte još

naslovna

JEDNOSTAVNO OBJAŠNJENJE HILJADU RAZLOGA ZAŠTO DA BUDETE DEO FITNES CENTRA MLADOST

Potreba savremenog čoveka, instikt da pratite energiju tela i zadovoljite svest da, osim redovnog posla, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>