07. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / ZLATNA ISKRA MLADIH ČLANOVA TEKVONDO KLUBA ZRENJANIN U HADŽIĆIMA U BOSNI….
Perić 7

ZLATNA ISKRA MLADIH ČLANOVA TEKVONDO KLUBA ZRENJANIN U HADŽIĆIMA U BOSNI….

Na međunarodnom tekvondo turniru Iskra Open u bosanskim Hadžićima učestvovalo je preko 300 takmičara, iz 31 kluba iz zemalja u regionu, a Tekvodno klub Zrenjanin predstavljalo 6 takmičara.

Kadeti Ognjan Kuglić u kategoriji -53 kilograma i Đorđe Milivojev u kategoriji -57 kg, osvojili su zlatne medalje, a Ognjan Kuglić okitio se i srebrnim odličjem u kategoriji -57 kg.

Perić 6

Juniorka Danica Petkov oscvojila je srebrnu medalju, dok su seniori Dejan Popov, Radovan Mijanović i Jovan Romac demonstrirali sjajnu formu na početku sezone u kojoj ih očekuje niz iskušenja i izlazaka na međunarodne turnire….

Dejan Popov je u svim segmentima borbe nadmudrio svog protivnika i osvojio zlatnu medalju u kategoriji -74kg i zasluženo osvoji pehar za najboljeg seniora na turniru, Radovan Mijanović je maestralno pobedio svog protivnika u finalu u kategoriji -87kg i osvojio zlatnu medalju dok je Jovan Romac u kategoriji -68kg izgubio u finalu i osvojio srebrnu medalju!

– Od ukupno 31. kluba koliko ih je učestvovalo na ovom prestižnom internacionalnom turniru koji je sjajno organizovan, Tekvondo klub Zrenjanin zauzeo je četvrto mesto u sveukupnom plasmanu, a TK”Ulcinj” iz Crne Gore nam je umakao za samo jedan bod i treće mesto…Bez obzira na to, čestitam svim takmičarima, bili su sjajni, zračili pozitivnom energijom što je i glavna odlika našeg kluba… Idemo dalje u nove pobede… – poručio je trener SlavišaPerić….

Sve fotografije sa zvanične FB stranice Tekvondo kluba Zrenjanin

Pročitajte još

received_854084715444600

DVA SREBRA I BRONZA ZA MALE KARATISTE ZADRUGARA

Tri medalje osvojili su karatisti Zadrugara na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i mlade nade ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>