27. 02. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / ŠKOLSKO PRVENSTVO VOJVODINE U DŽUDOU
Dzudisti-17

ŠKOLSKO PRVENSTVO VOJVODINE U DŽUDOU

U sredu 7. marta održano je školsko prvenstvo Vojvodine u džudou u Stepanovićevu. Na ovom takmičenju učestvovalo je 740 takmičara osnovnih i srednih škola.

17 članova džudo kluba “Banat” iz Žitišta nastupilo je na ovom školskom prvenstvu od kojih su njih četvoro – Milica Radaković, Nemanja Đukić, Dimitrije Nedeljković i Vukašin Stojković obezbedili plasman na državnom prvenstvu koje će se održati 28.03. u Kikindi.

“Drago nam je što smo učestvovali na ovom školskom takmičenju, a posebno jer su pojedini izborili plasman na državno prvenstvo. Ovo je jako značajno za njihov napredak a i zbog ostvarenih bodova za kasnije polaganje ispita za srednju školu. Uslovi u Stepanovićevu su bili odlični a mi nastavljamo sa aktivnostima i čeka nas odlazak u subotu na 36. tradicionalni Međunarodni džudo turnir „8.mart koji se održava u Zrenjaninu na kojem će 14 naših članova nastupiti.” – rekao je Nikola Savatović trener džudo kluba “Banat” Žitište.

izvor:

izvor:

http://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/570-skolsko-prvenstvo-vojvodine-u-dzudou

Pročitajte još

IMG-2435045549183f037abf37e250532817-V

POKS SA NOVIM RUKOVODSTVOM, ENERGIJOM I IDEJAMA, SPREMAN ZA IZBORE

Prigodnim koktelom u prostorijama Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Zrenjaninu obeležen je novi početak, sa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>