04. 03. 2021.
Home / Fudbal / NEMANJA RADOVIĆ POZDANI ČUVAR MREŽE ZRENJANINSKOG RADNIČKOG
IMG_6033

NEMANJA RADOVIĆ POZDANI ČUVAR MREŽE ZRENJANINSKOG RADNIČKOG

Nekadašnji junior Crvene zvezde i Čukaričkog, ponikao u zrenjaninskom Banatu i čuvenoj golmanskoj školi Slobodana Čimplija Radovanova, Nemanja Radović, već drugu sezonu uspešno čuva mrežu srpskoligaša kraj Skrobare.

IMG_6035

Ove zime u ekipi Radničkog pridružio mu se Stefan Stojkov, koji je iskustvo sticao braneći za klubove u okolini Zrenjanina, a ima gotovo identičan CV i prve golmanske korake napravio je kod istog učitelja…

IMG_6037

– Zanimljivo je što nas od juče u Radničkom trenira Danilo Dača Pustinjaković, takodje nekadašnji izdanak Čimplijeve golmanske škole… Zajednički pratimo treninge najpoznatijih svetskih čuvara mreže poput Bufona i ostalih, skidamo vežbe i može se reći da smo u toku – zajednički u glas ističu Radović i Stojkov.

IMG_6032

– Juče smo odradili prvi trening, nov sam u Radničkom i nadam se da ću imati uspešnu saradnju sa dvojcom sjajnih momaka i odličnih čuvara mreže koje od ranije odlično poznajem. Sad je ovo nova situacija, prvi put sam pored njih kao trener, ali sam ubeđen da će poslednji bedem pred golom crveno-crnih iz Zrenjanina biti još jači i čvršći – poručio je Danilo Pustinjaković.

b18f73a9-ccc2-4439-9a54-ade8c988bc64

Pročitajte još

41653_kosnic_f

DEDA KOLE U KOPAČKAMA JURI GINISOV REKORD

Dragiša Kosnić Kole, šezdesetsedmogodišnji, još uvek aktivni fudbaler, Prolerera iz rodnog sela Međa, odlučio je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>