12. 07. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Kampanja Unije – Žena za Ženu

Kampanja Unije – Žena za Ženu

Sekcija žena preduzetnica Zrenjanina, koja funkcioniše u okviru Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, posetila je Etel Daruši, jednu od najstarijih preduzetnica u gradu. Povod, Dan žena, ali i zahvalnost za celokupan doprinos razvoju ženskog preduzetništva. Na ovakav način je uručeno priznanje u znak zahvalnosti za rad u prethodnim decenijama u gradu na Begeju. Preduzetnice su dobile i savet od žene koja 40 godina ima jednu od najuspešnijih cvećara . Glavna poruka je da svaka osoba mora da voli svoj posao, poručila je Daruši.
Pogledajte prilog sa posete:

Kampanja “Žena za Ženu”, pokrenuta je sa ciljem promocije ženskog preduzetništva.
Pored posete preduzetnici, gospođi Etelki, članice Unije su održale i edukativno predavanje za učenice ETŠ “Jovan Trajković”. Cilj je približavanje ženskog preduzetništva mladim generacijama. Dragocena iskustva iz života i rada su podelile sa učenicama, koje nisu krile zadovoljstvo posetom.

Dokaz da smo uspele da pomerimo stvari je tekst – blog jedne učenice, koja je napisala :

Danas smo u školi imali neku vrstu predavanja na koje su došle preduzetnice iz našeg grada i pričale su nam o njihovim životnim pričama, o njihovim uspesima, pa čak i padovima i to mi je dalo još veću motivaciju za uspehom, jer su one dokaz da se sve može. Ostvarene u karijeri, dobre majke, neke čak i bake. Jako je lepo videti ženu koja je puna motivacije za ostvarivanjem svojih ciljeva, a još lepše je videti ženu koja je to i postigla. One su uspele i svaka im čast na tome. Pružaju jednu predivnu sliku da se uz malo volje i truda može sve. Pa čak biti i sam svoj gazda što je najbolje od svega, jer vam niko ne sedi “za vratom” i komanduje, već sami radite sve. Dokazale su da žena može sve!

https://feelingsfeelings1.blogspot.rs/2018/03/motivacija-je-kljuc-uspeha.html?m=1

Pročitajte još

IMG-12bf62473e8b1e5ec5d0f71bb141be46-V

WOLF & CO….JUTUTUNSKA JUHAHAHA…

U ovoj čorbi od vremena, ti budi šargarepa, ja ću biti zelen, držaćemo se za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>