19. 08. 2019.
Home / Ostali sportovi / ODLIČAN NASTUP KARATISTE KARATE KLUBA BANATSKI CVET
IMG_5970

ODLIČAN NASTUP KARATISTE KARATE KLUBA BANATSKI CVET

Poslednjeg februarskog vikenda takmičar Karate kluba“Banatski Cvet” Srđan Marić zajedno sa karatistima Karate kluba Banat nastupio je na međunarodnom karate turniru Kup Novog Sada u organizaciji Karate kluba Šotokan 023, a pod pokroviteljstvom Šotokankarate saveza Srbije. Na ovom Kupu učestvovalo je preko 600 takmičara iz 45 klubova iz Srbije, CrneGore, Bosne i Hercegovine.

Kate pojedinačno (seniori):

Treće mesto osvojio je Srđan Marić u konkurencijiseniora.

Kata tim(stariji seniori):

Prvo mesto osvojio je kata tim koji je bio u sastavuSrđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dvačlana Karate kluba Banat Slavko Vučetić i Zoran Skendžić.

Kata tim(mlađi seniori):

Prvo mesto osvojio je kata tim koji je bio u sastavuSrđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dvačlana Karate kluba Banat Slavko Vučetić i Zoran Skendžić.

Borbe ekipno (mlađi seniori):

Drugo mesto osvojio je borba tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet idva člana Karate kluba Banat Slavko Vučetić iLjubinko Dostanić.

Borbe pojedinačno (mlađi seniori):

Drugo mesto

Borbe pojedinačno (apsolutna kategorija):

– Veoma smo zadovoljni nasupom našeg takmičara, prvim mestom i peharom za najuspešnijeg seniora takmičenja potvrdio je kvalitet i talenat – istakao je predsednik Karate kluba “Banatski cvet” Nikola Vukelić…

 

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20190816_121108

U SUSRET JUBILEJU STOGODIŠNJICI RVAČKOG KLUBA PROLETER

Vek postojanja i šampionskog zanosa Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina biće obeležen međunarodnim turnirom pod ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>