24. 03. 2023.
Home / Rukomet / BRANKO TOMIĆ NOVI IGRAČ NOVOSADSKE VOJVODINE
Branko Tomić 44

BRANKO TOMIĆ NOVI IGRAČ NOVOSADSKE VOJVODINE

Supertalentovani devetnaestogodišnji rukometaš Branko Tomić, sin nekadašnjeg velikog asa ovog sporta Zorana Tomića, i zvanično je postao novi igrač superligaša iz Novog Sada, ekipe Vojvodine.

Branko Tomić 1

Branko je tako, crveno-beli dres Proletera, koji je nosio do kraja 2017. godine, zamenio dresom istih boja, ali kluba iz Novog Sada, koji se takmiči u višem rangu.

Branko Tomić 2

– Veoma sam srećan što ću imati priliku da igram rukomet za klub koji ima velike ambicije i odlično je organizovan. Moja lična odluka je bila da u polusezoni napustim Proleter i potražim novu sredinu u kojoj ću imati uslove za dalji napredak. Vojvodina je moj izbor i nadam se da ću i u ovom klubu nastaviti sa igrama poput onih koje sam pružao igrajući za klub iz grada u kojem sam rođen i u kojem živim – izjavio je ekskluzivno za portal Sportinfo Branko Tomić, neposredno nakon potpisivanja ugovora sa novosadskim superligašem.

Branko Tomić 33

fotografije iz lične arhive Branka Tomića

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Bregar_siri_spisak_devojke_Island

Bregar objavio širi spisak za susret sa Turskom – Srbija u najjačem sastavu napada SP!

Približava se baraž za Svetsku rukometnu smotru za dame koja se igra krajem 2023. godine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>