02. 12. 2023.
Home / Košarka / BURKE DAVAO TON SJAJNOJ ATMOSFERI NA TRENINGU

BURKE DAVAO TON SJAJNOJ ATMOSFERI NA TRENINGU

Košarkaši Proletera uveliko su ušli u fazu pripreme za utakmicu u Arilju protiv domaćeg Klik-a, koju igraju u subotu 3. marta u 19 časova…

Dejan Burić i Kostas Stratakis hrabro su se provukli kroz snežnu oluju i na vreme stigli na trening, bez trećeg u trilingu asova iz Beograda, Slobodana Lalića, koji danas polaže pravosudni ispit….

IMG_5828

Želimo Laletu puno uspeha i ubeđen sam da će on to kao savestan i odgovoran đak uspešno prebroditi – uz osmeh poručio je najiskusniji u redovima Proletera, centar Dejan Burić, uz napomenu da baš i nije bilo lako voziti po snegom zavejanom putu od Beograda do Zrenjanina.

IMG_5826

Međutim umor od skoro dvosatne vožnje ni malo nije smetao uvek za šalu raspoloženom Burketu, koji je davao ton atmosferi na treningu i dominirao u zammljivoj igri na dva kosa bez vođenja lopte. Sutirao je Dejan Burićtrojke i pogađao, asistirao i lupao rampe svojim rivalima, rastrčan kao u najboljim danima svoje karijere…

IMG_5829

Buri da pogodiš samo 25 posto od ovih trojki večeras na utakmici u Arilju, pobeđujemo sigurno – peckao ga je kapiten Stefan Atanacković.

Ovo je nova dimenzija igre, pogađam ih bez problema – nije ostao dužan j popularni Burke…

IMG_5825

Zadovoljstvo zbog dobrog intenziteta i energije igrača na treningu, nije skrivao ni trener Zoran Bajin, čestitao je igračima na zalaganju i želji. Očekuje nas bitna utakmica, pobeda protiv Plane vratila je samopouzdanje i drago mi je da je ovakva atmosfera na treningu… To je dobar predznakza ono što nas očekuje u subotu protiv Klika-a prokomentarisao je Zoran Bajin.

Na večernjem treningu košarkaša Proletera, kao i uvek maksimalnu podršku igračima na terenu davali su Jani Hajdu i Dule Ugarković, kao i otac mladog košarkaša Saše Klisarića, koji svakodnevno putuje na treninge iz Begeča kod Novog Sada.

IMG_5830

Nije lako, naročito kada su ovakvi vremenski uslovi, ali treninzi su zakon nema zbora, na put se mora – naglasio je stariji Klisarić, verna pratnja svom nasledniku.

 

Pročitajte još

SVETAC NA +35 ALI U SENCI PAPIĆEVIH 54 POENA

Sveti Đorđe – Radnički 113 : 78 ( 27:12, 27:24, 21:20, 38:22 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *