11. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / 18. SPLITSKI POLUMARATON I ZRENJANINCI….
Splitski 6_1

18. SPLITSKI POLUMARATON I ZRENJANINCI….

U današnje vrijeme mnogo je utrka, ali jedan je Splitski polumaraton… Znamo da nismo “naj” ni u čemu, stoga ćemo taj prefix koristiti samo u jednom, iznimnom slučaju.

Jer….

Splitski dišpet i prepotencija su ipak sijamski blizanci da ne bi legendarna izjava inžinjera Duje iz Velog mista “Najlipši u Svitu i okolici” bila i dalje dio našeg sportskog pedigrea.

Splitski 5

Latinski: Spalatus prepotensis.

U 2018 krećemo dalje, više i jače. Dva dana trčanja u gradu Gorana Ivaniševića, Tonija Kukoča, Ivana Balića i majstora s mora – Hajduka. Svaki važniji dio Splita možete taknuti, kraj njega protrčati i kraj njega se slikati. Svaki je za Vašu novu Facebook naslovnicu. Uvodimo štafete, a start paketi nam uskoro postaju tijesni za sve što ćemo Vam u njih potrpati.

Postavljamo limite samo da bi ih sutra srušili…..

Stoji u autentičnoj pozivnici učesnicima internacionalnog 18. po redu polumaratona u gradu Splitu, na kojem će ove godine učestvovati i trkačka delegacija iz Zrenjanina…Jelena Lukić, Milan Delić, Nemanja Bunjevački, Nenad Vekić, samo su deo velelepnog polumaratonskog dekora koji će činiti trkači iz brojnih zemalja u okruženju…

Kao i svim ostalim učesnicima, želimo im sreću, mirno more i sjajno trčanje…!!!!!
fotografije sa zvanične FB strance Splitski polumaraton

Splitski 3

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Vivia Run&More Weekend festival – trke ipak virtuelne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>