21. 01. 2022.
Home / Košarka / PAVLE CVETINOVIĆ OD DANAS BRANI BOJE PELISTERA AD
Cveti 00 naslovna

PAVLE CVETINOVIĆ OD DANAS BRANI BOJE PELISTERA AD

Nakon duže pauze i spora sa bivšim klubom u Sloveniji, nedadašnji junior Crvene Zvezde, Pavle Cvetinović postao je novi košarkaš makedonskog kluba Pelister AD.

Cveti 666

– Odlučio sam da nastavim karijeru u Makedoniji i pojačam ekipu iz Bitolja, naravno u dogovoru sa agentom Charly Mandićem… Mada je sezona u toku, obzirom da sam radio individualno i potpuno sam spreman, nadam se da neću imati puno problema oko uklapanja u novi tim, za koji ću, kao i u Sloveniji igrati do kraja ovogodišnjeg takmičenja.

Cveti 22

Imao sam priliku da se upoznam sa saigračima iz ekipe i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo sve zacrtane planove. Direktor Pelistera mi je ponudio neverovatne uslove i ukazao poverenje koje nisam mogao da odbijem i saradnja se ostvarila na obostrano zadovoljstvo.

Za novi klub debitovaću već 3.marta na utakmici sa ekipom Karpoš Sokoli…Očekujem, baš kao i svi moji saigrači, pobedu u ovom duelu i moj uspešan debi u dresu slavnog makedonskog kluba – rekao je za Sportinfo Pavle Cvetinović.

Cveti 44

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG-f8315594b5a861bbcd91191e7f6c051e-V

KAD SE KRALJICA VOLI…

Nekrunisana kraljica igara sa loptom, njeno veličanstvo košarka, oduvek je misionarski spajala ljude, različite karaktere ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>