26. 03. 2023.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA SUTRA U NOVOM PAZARU
NPaz 3

KOŠARKAŠI PROLETERA SUTRA U NOVOM PAZARU

Ekspedicija zrenjaninskog Proletera u nedelju 18. februara u ranim jutarnjim časovima kreće na put u Novi Pazar, gde ih u velikom derbiju kola od 17 časova dočekuje domaći tim Novog Pazara.

NPaz 1

– Domaćini su u blagoj prednosti i odgovara nam da je uloga favorita upravo u njihovim rukama.Po principu utakmice u Aleksincu, koju smo odigrali brilijantno, pripremali smo se i za ovo iskušenje i spremni idemo u Novi Pazar da se nadigravamo.Nadam se da će igrači ponoviti igru iz duela sa Napretkom, to je bio primer kako se na gostujućem terenu disciplinovano i odgovorno stvari iz svlačionice sprovode u delo.Trenirali smo u jakom ritmu tokom protekle nedelje i zaista sam ubeđen da nema razloga da dobro izdanje ne ponovimo u Novom Pazaru – ističe trener zrenjaninskih košarkaša Zoran Bajin.

NPaz 2

– U prvom delu šampionata uspeli smo da u izuzetno zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici, do kraja neizvesnoj dobijemo Novi Pazar.Naši domaćini sada rešeni su da nam se revanširaju i pobedom nastave trku za prve dve pozicije koje vode u viši rang.Upravo u toj činjenici da domaćini moraju, vidim našu šansu, da pokušamo da ih iznenadimo.Ako budemo ponovili igri kao protiv Napretka u Aleksincu, mislim da ne treba da brinemo – dopunio je reči svog trenera, Petar Lambić.

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6487327

ISTORIJSKI USPEH KOŠARKAŠICA AKADEMCA IZ SRPSKE CRNJE

Pobedom u utakmici trećeg kola play off-a za pionirke U 15, Košarkašice Akademca SC, u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>