29. 03. 2020.
Home / Fudbal / PARTIZAN UVELIČAO RADOST I LEPOTU DRUŽENJA NA ZIMSKOM SPORTO KUPU 2018.
FC Par 0 naslovna

PARTIZAN UVELIČAO RADOST I LEPOTU DRUŽENJA NA ZIMSKOM SPORTO KUPU 2018.

Puno više od svih rezultata, neizvesnosti i takmičarskog naboja, jeste jedinstven i prelep osećaj divnog druženja i širenja sportskog impulsa i vibracija …!!!

To je opšta ocena i utisak upravo završenog Zimskog Sporto kupa 2018. koji je uspešno organizovao domaći istoimeni klub u balonu FK Sporto u Zrenjaninu.

FC Par 1

– Hvala beogradskim crno-belima, generaciji 2007. i našim velikim sportskim prijateljima koji su došli u Zrenjanin da uveličaju praznik fudbala, ali i svim ostalim ekipama koje su učestvovale.To druženje, dečiji osmesi i odraz zadovoljstva, jače je i veće od svih trenutnih rezultata i plasmana…Na kraju smo, da istaknem i to veoma zadovoljni, generacija dečaka rođenih 2004. godine FK Sporto osvojila je prvo mesto, dok su dečaci tri godine mlađi osvojili srebrni pehar i drugo mesto, a Partizan je bio treći…Pobednici u ovom godištu su mladi fudbaleri FK Petlić iz Smedereva i njima naravno čestitke bili su u finalu bolji i ubedljiviji od nas – ističe Danilo Bjelica, koordinator u stručnom štabu i jedan od organizatora Zimskog Sporto kupa 2018.

FC Par 13

Tokom nekoliko uzastopnih vikenda, lepo su se u Zrenjaninu zabavljala i deca i roditelji, uz kvalitetan fudbal, druženje je imalo svoju dominaciju i opšti je utisak da je FK Sporto bio odličan domaćin i organizator turnira koji će ostati u sećanju…

FC Par 9

fotografije sa zvanične FB stranice FK Sporto

 

montecito-ponedeljak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

veljko_birmancevic

Intervju sa Veljkom Birmančevićem, prvotimcem Čukaričkog

Gol i asistencija Veljka Birmančevića u pobedi protiv Spartaka (4:1), bili su najava da je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>