02. 12. 2022.
Home / Košarka / VRŽINA I PANIĆ SE UPISALI….
IMG_5455

VRŽINA I PANIĆ SE UPISALI….

Kada i golobradi momci sa klupe dobiju priliku za svoje minute i još im pođe za rukom da se upišu u listu strelaca, konstatacija da je košarkaška predstava u potpunosti uspela, mora da ima sasvim realnu osnovu.

Luka Vržina i Nedeljko Panić, sasvim korektno iskoristili su svojih nekoliko minuta, postigli po koš i upotpunili sliku korektnog izdanja košarkaša Proletera u duelu sa poslednjeplasiranom ekipom Smedereva, koja u odigranih 17 kola ne zna za slast pobede.

IMG_5458

Lalić sa pola gasa, gurao je Proleterov brod u mirnu luku desetog trijumfa u prvenstvu, a dostojno su mu pomagali raspoloženi Petar Lambić, Đorđe Božović, kapiten Stefan Atanacković i Nikola Šućov.

– Cilj smo ostvarili i to je najvažnije…Teško je igrati ovakve utakmice u kojima je favorit iz aviona uočljiv i unapred poznat…Drago mi je da su svi igrači dobili priliku i da su se mladići sa klupe upisali u listu strelaca…Okrećemo se narednoj urtakmici i derbiju sa Novim Pazarom…Novi veliki izazov za nas – poručio je trener Proletera Zoran Bajin.

IMG_5459

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>