08. 08. 2020.
Home / Rukomet / ODLIČNA KONTROLNA UTAKMICA RUKOMETAŠA PROLETERA I KIKINDE U MEDISONU
IMG_5364

ODLIČNA KONTROLNA UTAKMICA RUKOMETAŠA PROLETERA I KIKINDE U MEDISONU

Proleter – Kikinda Grindex 27 : 29 ( 18 : 14 )

Kao da je pravi prvenstveni dvoboj, sa puno naboja, intenziteta i rezultatske neizvesnosti, a ustvari je bila prijateljska utakmica rukometaša domaćeg Proletera i ekipe Kikinde Grindex.

IMG_5365

Kao i sredinom decembra u prvenstvenom duelu u Zrenjaninu, gosti iz Kikinde u finišu su bili konkretniji i spretniji i uspeli da trijumfuju. Bez obzira na poraz, zadovoljstvo i osmeh na licu novog trenera Proletera Zoltana Ivanice.

IMG_5361

– Odlična utakmica za ovu fazu priprema za nastavak prvenstva u Super B ligi, a rezultat je svakako u drugom planu.Zadovoljan sam igrom moje ekipe, naročito u prvih trideset minuta, kada smo na odmor otišli sa četiri gola prednosti.U nastavku priliku sam pružio igračima sa klupe, neiskustvo je presudilo da na kraju poraženi budemo mi, mada smo u većem delu utakmice imali prednost.Ali ono što svakako raduje su dobra rešenja u napadu, čvrstina u odbrani i to su veoma bitne stvari u odnosu na detalje i finese na kojima još treba da poradimo.Zahvaljujem se sportskim prijateljima iz Kikinde, odlična provera kako za nas tako i za njih – prokomentarisao je Zoltan Ivanica.

IMG_5359

Utakmicu koja se igrala u dvorani Medison, poznatom rukometnom hramu sa početka devedesetih godina prošlog veka, posmatralo je i stotinak ljubitelja rukometa, koji su na kraju tribine napustili zadovoljni prikazanim rukometom koji su gledali….

IMG_5369

 

montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20200707_121554_1

NOVA RUKOMETNA STRATEGIJA PROLETERA

Predsednik Proletera Dragan Božjak, novi trener Momir Rnić i član uprave kluba Siniša Vukić, danas ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>