01. 12. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / PerSu marketi opremili kabinet Ekonomsko-trgovinske škole
skolska-priredba

PerSu marketi opremili kabinet Ekonomsko-trgovinske škole

Kao vid podrške dualnom obrazovanju, PerSu marketi opremili su kabinet za praktičnu nastavu trgovaca u Ekonomsko-trgovinskoj školi “Jovan Trajković” iz Zrenjanina. Svečano otvaranje kabineta bilo je u subotu 27. januara, u sklopu proslave školske slave Sveti Sava, uz prisustvo velikog broja medija, profesora, đaka i njihovih roditelja.

 

trgovinski-kabinet-2-600x450

Na ovaj način učenici će biti u mogućnosti da na praktičan način vide i nauče sve ono što ih očekuje na budućem realnom radnom mestu.

Kompanija BB Trade a.d. već nekoliko godina unazad uspešno sarađuje sa Ekonomsko-trgovinskom školom, na taj način što njihovi učenici pohađaju praksu u PerSu marketima.

Sada je ova saradnja unapređena i podignuta na viši nivo. Pored donacije, pohađanja prakse, ne retko su učenici bili u prilici da prisustvuju predavanjima zaposlenih BB Trade-a i da se bliže upoznaju sa intenzivnim promenama u trgovini, kako u samoj tehologiji, tako i kupovnim navikama i potrebama potrošača.

otvaranje-kabineta

Na ovaj način, dosadašnja uspešna saradnja kompanije BB Trade a.d. i Ekonomsko-trgovinske škole, proširena je na obostrano zadovoljstvo.

Pročitajte još

PSX_20221130_235104

IZLOŽBA “NEMOGUĆI PROSTORI”

Svečano otvaranje izložbe će biti upriličeno u subotu, 3.12.2022, u 19.00. Izložba će trajati od ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>