25. 10. 2020.
Home / Fudbal / DEJAN ČUGALJ STIGAO PO TITULU U SRBIJU MANNHEIM…
Čugalj 01 naslovna

DEJAN ČUGALJ STIGAO PO TITULU U SRBIJU MANNHEIM…

Mali Čugi dobro došao kući… da se ori iz hiljade grla razdraganih Despota na stadionu u Smederevu…

To je san koji želi i koji će, ako bude sreće, dosanjati, veliki majstor fudbala, Dejan Čugalj, dobro znano ime u svetu fudbalske magije i novi igrač kluba FK Srbija Mannheim, koji se bori za prvo mesto i ulazak u viši rang takmičenja, Landesligu u Nemačkoj.

Uz zdušnu podršku supruge Snežane i ćerkice Nađe, koje su uvek uz njega, fudbaler rođen u Smederevu i nesuđeni komandant Vošine navale, imaće svoju novu solo partituru i odrešene ruke u kreaciji igre odlično organizovanog kluba, Srbija Mannheim, koji u nastavku šampionata gaji velike ambicije.

Čugalj 22

– Nedavno sam potpisao ugovor i zadužio dres sa brojem 20. Klub pikira prvu poziciju i viši rang, a ovde su i bivši fudbaler Čukaričkog, Miloš Pitulić i golgeter Stanišić, koji je na 15 utakmica u prvom delu sezone, 16 puta zatresao protivničke mreže, tako da sam se priključio već kvalitetnoj sredini. Dopada mi se atmosfera, klub je odlično organizovan i nadam se da će ovo biti sjajno proleće – oprezan ali pun želje je Dejan Čugalj koji sa nestrpljenjem očekuje 25. februar i početak drugog dela šampionata.

Čugalj 5

Da li će nova avantura i veliki izazov u FK Srbija Mannheim, ujedno biti i kraj lutanja za momka kome su predviđali zvezde, a ostao je u blatu, kako se to u žargonu kaže, ostaje da se vidi uskoro….

Mali Piksi, kako nosi nadimak iz mladih dana kojih se sećamo, fudbalski kompozitor lucidnih poteza, kreator i asistent ulazi u sezonu sa 100% psihičkom pripremom, totalno oporavljen od povrede 2014. godine.

Čugalj 6

Sa prosekom više od jedne asistencije po utakmici, Čugalj je doveden u ekipu koja pretenduje na plasman u viši rang, a u trilingu sa Pitulićem i golgeterom Stanišićem, igra FK Srbija Manhheim trebala bi da bude oplemenjena i daleko uboitija… Da li je to baš tako, znaće se već 25. februara kada ekipa pali takmičarske motore protiv SC Rot-Weiß Rheinau na domaćem terenu.

– I to je valjda neka simbolika, u novom klubu zadužio sam broj 20, moj otac Zoran, legenda FK Sartida iz Smedereva celu svoju uspešnu karijeru nosio je 10-ku, a ja sada imam duplu želju da dokažem da iver ne pada daleko… i da sam fudbalski gen nasledio upravo od njega a ne od majke – uz osmeh nastavlja Dejan.

Čugalj 3

– Rođen sam u Smederevu, na Papazovcu sam živeo, a nadam se da ce jednog dana moja deca slušati o meni, kao sto ja slusam o svom tati od plavo belih navijača.

Živim za kreativan pas i mogućnost da saigraču dobrom loptom, otovrim mogućnost da uđe u šansu i postigne gol… To me ispunjava emotivno, čak i više nego kada sam zatresem mrežu…. A da ne pričamo puno dođite na stadion i uživajte – završava priču Dejan Čugalj, nestrpljivo čekajući 25. januar i početak priprema..

Čugalj 4

Za svoj omiljeni sportski portal Sportinfo.rs Čugalj je odvojio vreme uz čije članke pije jutarnju kafu svakodnevno, dok mi sa nestrpljenjem očekujemo novu sezonu i majstorije veznog fudbalera… Jer fudbal je kao vožnja bicikla, ne zaboravlja se…

Čugalj 00 naslovna

Sve fotografije iz lične arhive Dejana Čugalja


montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

FB_IMG_1603579158797

STEFANOV PRVENAC U KULI ZA BOD KAO KULA…

Hajduk – Radnički 1:1 ( 1:0 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>