29. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / TRI MEDALJE IZ SLOVENIJE ZA PLIVAČE PROLETERA
PLIV PRO 0 naslovna

TRI MEDALJE IZ SLOVENIJE ZA PLIVAČE PROLETERA

Na prestižnom internacionalnom plivačkom turniru Dr Fig u Kranju, ekipa Proletera iz Zrenjanina, sastavljena od 6 plivača ostvarila je zapažen uspeh i osvojila tri medalje, Anđela Stevanov okitila se srebrom na 100 metara kraul, dok je Vuk Šuvački osvojio dve bronzane medalje u trkama na 50 metara leđno i 50 metara kraul.

Treneri Gogić i Radišić, koji su predvodili Proleterovu ekspediciju, ističu veliko zadovoljstvo i sjajan nastup mladih plivača u Kranju…

PLIV PRO 1

U prvoj polovini januara, od 3. do 13. u Beogradu su održane bazične pripreme nacionalnog tima Srbije, koje je organizaovao Plivački savez Srbije, a na spisku selektora našla su se i dva imena plivača iz zrenjaninskog Proletera, Ivana Lenđera i Nikole Aćina.

Iskusni Ivan Lenđer zbog obaveza u klubu, u kojem radi i kao trener mlađih kategorija, nije bio u mogućnosti da se odazove pozivu, dok je Nikola Aćin sa ostalim najboljim plivačima Srbije i članovima reprezentacije, odradio kompletne bazične pripreme.

PLIV PRO 2

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441 (1)

BRANKO ĐUKIĆ NAJBOLJI RVAČ SRBIJE DO 17 GODINA

Branko Đukić mladi rvač Proletera i reprezentativac Srbije, proglašen je za najboljeg rvača države u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>