05. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / Trčanje zimi je mentalni trening!
unnamed

Trčanje zimi je mentalni trening!

Nije uvek jednostavno ustati, obući se i istrčati 5-10-15 km, a napolju je mračno, hladno, maglovito, snežno, zaleđeno, a temperature izuzetno niske. Postoji li nekakav motivacioni recept? Hajde da vidimo… Ukoliko ste jutarnji tip (poput mene) neke od dilema su: ustati ili odustati? Da pomerim trening za sutra? Da pomerim alarm za još 15 minuta […] The post Trčanje zimi je mentalni trening! appeared first on TRČANJE.rs.
TOP trke u 2018!
TOP trke u 2018!

Početkom godine treniramo i stvaramo bazu za trke u prvom delu sezone (proleće) i drugom, onom ključnom trkačkom delu (jesen). Veoma je važno da trenirate tako da tempirate formu i trenirate mudro kako bi sačuvali snagu za trke koje su vam važne. Postoje trkači koji vole da trče svakog vikenda neki polumaraton – samo je […] The post TOP trke u 2018! appeared first on TRČANJE.rs.

Zašto se želje ne ispunjavaju ili kako da postanete trkač i ne odustanete kada je teško?
Možda jedna od tako prostih, a opet tako dalekosežnih istina jeste onaj trenutak kada počnete da razlikujete nameru od želje. Ispostaviće se da vi već znate da se lepe želje ne ostvaruju, već namera da se dela i da se ima. Ova namera uz rečenicu “Ja sam ____” postaje istina i ostvaruje se. The post Zašto se želje ne ispunjavaju ili kako da postanete trkač i ne odustanete kada je teško? appeared first on TRČANJE.rs.
Radite stvari iz najdubljih uverenja – i budite uporni u novoj godini!
Umesto niza želja i obećanja za Novu godinu. Ova novogodišnja “poslanica” će biti kratka i konkretna: dajemo vam jednostavan metod kako da dođete do pravih ciljeva. Sa druge strane, pričamo o održivosti kao kamenu temeljcu doslednosti! Velika lekcija u protekloj godini bila mi je upravo održivost. Shvatila sam da je sav trud koji ulažem u […] The post Radite stvari iz najdubljih uverenja – i budite uporni u novoj godini! appeared first on TRČANJE.rs.
Top decembar: 9 trendova u trčanju koje ćemo gledati i u 2018. godini
Top decembar: 9 trendova u trčanju koje ćemo gledati i u 2018. godini

Kao i na kraju svake godine radimo analizu prethodne i pretpostavljamo šta nam se to sprema u narednoj. Čitajući više tekstova o novim kretanjima i trendovima u trčanju, odlučio sam se da vam predstavim sažetak svih ovih trkačkih rendova na našem trkačkom servisu  – Trčanje.rs Ova kretanja su iz različitih oblasti: oprema, trke, ponašanje trkača… […] The post Top decembar: 9 trendova u trčanju koje ćemo gledati i u 2018. godini appeared first on TRČANJE.rs.

Top novembar: Koliko je trčanje zaista skup sport?
Top novembar: Koliko je trčanje zaista skup sport?

Sigurno ste do sada  čuli da je prednost trčanja u tome što je najjeftiniji sport. Onda krenete lagano u trkačke vode i shvatite da vam se novčanik dobrano stanjio. O čemu je reč? Da li je trčanje skup ili jeftin sport? Za početak, važno je da razbijemo mit o najpovoljnijem sportu. A posle treba da zagrebemo jedan […] The post Top novembar: Koliko je trčanje zaista skup sport? appeared first on TRČANJE.rs.

Top oktobar: 10 namirnica za izgradnju mišića
Top oktobar: 10 namirnica za izgradnju mišića

Proces izgradnje mišića podjednako zavisi od toga šta jedete koliko i od toga koliko naporno trenirate. Predstavljamo vam osam namirnica koje će osigurati da vaš znoj na treningu, bude adekvatno nagrađen. Cilj nam je da vam otkrijemo neke nove namirnice, zato smo meso uglavnom preskočili. Naših 8 veličanstvenih su: Ananas Ananas je bogat enzimom po […] The post Top oktobar: 10 namirnica za izgradnju mišića appeared first on TRČANJE.rs.

izvor:

izvor:

https://www.trcanje.rs/motivacija/trcanje-zimi-je-mentalni-trening/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=trkacke_vesti_uz_jutarnju_kafu&utm_term=2018-01-20

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>