11. 07. 2020.
Home / Rukomet / ZOLTAN IVANICA TRENER RUKOMETAŠA PROLETERA
Zoltan Ivanjica 1 naslovna

ZOLTAN IVANICA TRENER RUKOMETAŠA PROLETERA

Rukometaši zrenjaninskog Proletera u drugi deo sezone ući će sa novim trenerom, a kako je danas zvanično saopšteno, novi šef struke je Zoltan Ivanica, dete Proletera i dojučerašnji prvi stručnjak ORK Zrenjanin.

Ivanica je kao junior branio boje slavnog kluba sa Begeja, ali se zbog povrede rano posvetio trenerskom poslu i dugo godina predano radio uglavnom sa mlađim kategorijama rukometaša, a u ORK Zrenjanin obavljao je funkciju prvog stručnjaka.

IMG_5078

Na mesto sportskog direktora nova uprava Proletera na čelu sa predsednikom Draganom Božjakom, postavila je rukometnu legendu, čoveka sa velikom reputacijom, Nebojšu Jokića, dok će funkciju tehničkog rukovodioca i koordinatora svih mlađih kategorija u klubu obavljati takođe nekadašnji igrač, Aleksandar Đurišić.

Srđan Veljković, koji je ekipu vodio u poslednje dve utakmice sa Crvenkom i Kikindom, biće prvi pomoćnik Zoltana Ivanice i šef struke u ORK Zrenjanin.

Vladimir Kovačević radiće sa kadetima Proletera, Darko Radlinski vodiće pionire, a Goran Pekez mlađe pionire kluba.

IMG_5081

– Započeli smo pripreme za nastavak sezone, orijentacija uprave kluba je da fokus bude usmeren na domaće igrače iz Zrenjanina, Miljan Erić, uz Terzića jedini igrač koji nije iz Zrenjanina, dobio je papire i slobodan je u izboru nove sredine, a Saša Terzić i u prolećnom delu šampionata nosiće crveno-beli dres.Dugo godina sam u rukometu, prihvatio sam poziv i trudiću se da znanjem i iskustvom doprinesem boljitku i ispunim sve ono što sam se sa ljudima iz uprave dogovorio – rekao je za Sportinfo novi šef struke Zrenjaninaca, Zoltan Ivanica.

IMG_5065


montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20200707_121554_1

NOVA RUKOMETNA STRATEGIJA PROLETERA

Predsednik Proletera Dragan Božjak, novi trener Momir Rnić i član uprave kluba Siniša Vukić, danas ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>