24. 09. 2023.
Home / Košarka / SVETI JOVAN UZ PROLETER PROTIV PIROTA
IMG_4935

SVETI JOVAN UZ PROLETER PROTIV PIROTA

Derbi meč prvog kola nastavka šampionata Druge muške košarkaške lige Srbije Proleter – Pirot igra se u subotu 20. januara u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, sa početkom u 19 časova…

Izabranici trenera Zorana Bajina jesenas, na otvaranju novog šampionata u triler napetoj završnici iznenadili su i savladali domaći Pirot, koji sada u Zrenjanin stiže željan da popravi utisak i osvoji bodove.

IMG_4940

– Kao i uvek ne želim da se bavim prognozama ko je bolji i ko će pobediti, koristim priliku da pozovem ljubitelje košarke na prvu zvaničnu utakmicu u 2018.godini i nadam se da će imati šta da vide i uživaju u lepoti igre pod obručima.

Dobra stvar za nas svakako je što se u tim vraćaju Bogdan Obrenović i Đorđe Božović, koji nisu nastupali u poslednja dva meča, a kako sada stvari stoji još dugi period ćemo morati bez kapitena Nemanje Subotića…Igrači dobro treniraju, još uvek pomalo boli onaj poraz protiv Mladosti iz Smederevske Palanke i oni jedva čekaju da našim vernim navijačima na terenu dokažu da je to bila samo trenutna dekoncentracija u igri koja je dovela do poraza – naglašava trener Proletera Zoran Bajin.

IMG_4923

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>