05. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / ZLATNI ODSJAJ SAŠKINOG I ZOKINOG TRIJUMFA NA KUPU NACIJA
Zosa 3

ZLATNI ODSJAJ SAŠKINOG I ZOKINOG TRIJUMFA NA KUPU NACIJA

Članice Bokserskog kluba Petrovgrad iz Zrenjanina i Kik boks kluba Spartanac iz Žitišta i standardne juniorske reprezentativke Srbije u olimpijskom boksu za dame, Aleksandra Saška Rapaić i Zorana Zoka Nikolić, okitile su se zlatnim odličjima na tradicionalnom Kupu nacija u Somboru, inače jednom od najprestižnijih i najkvalitetnijih turnira na svetu.

Zosa 5

Aleksandra Rapajić u kategoriji 69 kilograma i Zorana Nikolić u 48kilograma, ostvarile su značajan rezultat u konkurenciji 27 vodećih bokserskih velesila u boksu za dame i trijumfalno osvojile zlatne medalje. Aleksandra je prekidom u drugoj rundi u finalu pobedila hrvatsku bokserku dok je Zorana Nikolić u finalu pobedila Kazahstanku!

Blistav uspeh i pokazatelj da Aleksandra i Zorana imaju perspektivu i svakako su najveće nade srpskog sporta i boksa na najvećim takmičenjima kao što su svetsko i evropsko prvenstvo i naravno Olimpijske igre…

Redakcija portala Sportinfo Aleksandri, Zorani, njihovim trenerima i klubovima, najiskrenije čestita i želi nastavak veličanstvenih rezultata kako na domaćoj, tako i na svetskoj, međunarodnoj sceni!!!!

Zosa 6

 

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

received_2734156066835239

BRONZA ZA DUNJU

Mladi karatisti Zadrugara iz Lazareva, započeli su novu sezonu, sjajnim nastupom na međunarodnom turniru “TK-a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>