27. 11. 2022.
Home / Rukomet / RUKOMETAŠI PROLETERA POČELI PRIPREME ZA PROLEĆNI DEO ŠAMPIONATA
IMG_5042

RUKOMETAŠI PROLETERA POČELI PRIPREME ZA PROLEĆNI DEO ŠAMPIONATA

Duga zimska pauza koja je trajala više od meseca dana prijala je rukometašima Proletera, koji su se prvi put nakon 6.decembra i utakmice sa ekipom Kikinde Grindex, okupili sinoć na početku priprema za nastavak šampionata, koji startuje krajem februara.

Bez Momira Rnića, kako su i završili jesenji deo prvenstva, njegov pomoćnik Srđan Veljković, koji je vodio dve poslednje utakmice protiv Crvenke i Kikinde, obratio se igračima koje su pozdravili i predsednik kluba Dragan Božjak i Siniša Vukić, član uprave i poželeli im dobar rad u nastavku priprema.

IMG_5040

Rukometaši Proletera jesenji deo šampionata okončali su na drugoj poziciji sa 14 osvojenih bodova i skorom 7 pobeda i 3 poraza i dva boda manje iza vodeće Kolubare iz Lazarevca, koja je uz 7 pobeda, zabeležila i dva remija i samo jedan poraz, upravo u derbiju u Zrenjaninu protiv Proletera.


montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

RUKOMETASI SRBIJA TIMSKA

“Orlovi” odmeravaju snage sa Švedskom uoči Svetskog prvenstva

Manje od 50 dana je ostalo do početka Svetskog prvenstva za rukometaše, koje će se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>