29. 01. 2023.
Home / Fudbal / DANAS VASILJDAN I VELIKO FINALE ZIMSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU U ZRENJANINU
Ztur 8

DANAS VASILJDAN I VELIKO FINALE ZIMSKOG TURNIRA U MALOM FUDBALU U ZRENJANINU

Kristalna dvorana u Zrenjaninu, danas od 16 časova biće poprište velikih borbi u finalnom danu tradicionalnog Zimskog turnira u malom fudbalu…

Program počinje u 16 časova utakmicama za treće mesto, najpre pionira uzrasta 2004. i mlađi, u kojoj se sastaju Zr fair play i 2M, a zatim juniori u dve uzrasne kategorije 2002. i mlađi Neon i Klek i uzrasta 2000. i mlađi ekipe Ultra caffe i Domaćin.

Prva finalna utakmica na program je u 17.40 časova i sastaju se pioniri Caffe Bridge i Sporto, mlađi juniori na parket će u 18.10 časova a u utakmici za prvo mesto sastaju se ekipe Juniori i Farkaš trans.

ztur 7

U kategoriji starijih junior finalna utakmica počinje u 18.50 časova a sastaju se ekipa iz Žitišta Pvc Dado Žitište i Caffe Renesansa .

Duel za treće mesto u seniorskoj konkurenciji na program je u 19.30 časova a koplja će ukrstiti ekipe Pančevo taxi petrol i Kačarevo kladionica Millenium, a onda u 20.20 časova sledi šlager večeri, revijalna humanitarna utakmica u kojoj se sastaju veterani FK Proleter i reprezentacija Žandarmerije.

Finale finala na programu je u 21 čas a sastaju se ekipe General solutions i Caffe Bacardi Picerija Roma.

Kako je istakao Ivan Mikalački , jedan od organizatora, na turniru je ove godine odigrano više od 90 utakmica uz učešće 56 ekipa i skoro 600 fudbalera u raznim uzrasnim kategorijama.Veliki broj ljubitelja malog fudbala svakodnevno je uživao u zanimljivim utakmicama i majstorijama futsalera, a naročito lepu sliku na tribinama davali su mladi…

Ztur 4 Ivan Mikalački

Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura pozvao je sve učesnike turnira, navijače i sugrađane da donacijom nekog slatkiša izmame osmeh više mališanima kojima je to najpotrebnije.

Cilj humanitarne akcije je da svi koji dođu na finalni meč i revijalnu utakmicu veterana FK Proleter i reprezentacije Žandarmerije ponesu neki industrijski upakovan slatkiš i doniraju ga na označenim pultovima Crvenog krsta.Od prikupljenih slatkiša napraviće se paketići koji će biti uručeni deci iz različitih ugroženih kategorija stanovništva, a procena Crvenog krsta je da takve dece u Zrenjaninu ima oko 200.

Ztur 3 Simo Salapura

– Bilo bi sjajno da akcija ima puni sjaj i da osmeh zablista na licu svakog deteta – naglasio je Simo Salapura.

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Brz i prodoran Branislav Šer iz Titela

FUDBALER SA OSMEHOM

24-šnji Branislav Šer iz Titela na Tisi, uspešno u Bosni gradi sportsku karijeru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>