11. 08. 2020.
Home / Fudbal / NAKON ISLANDA, BANJALUKA NAJVEROVATNIJE NOVA DESTINACIJA TALENTOVANOG FUDBALERA IZ ZRENJANINA MILOŠA ŽERAVICE
IMG_5017

NAKON ISLANDA, BANJALUKA NAJVEROVATNIJE NOVA DESTINACIJA TALENTOVANOG FUDBALERA IZ ZRENJANINA MILOŠA ŽERAVICE

Odigrao je sjajnu sezonu na Islandu, sa svojim klubom Grindavikom iz istoimenog gradića nedelako od Rejkjavika, osvojio istorijsko peto mesto, a onda se vratio u rodni Zrenjanin i u krugu porodice i prijatelja proslavio novogodišnje i božićne praznike….

IMG_5018

Miloš Žeravica, dvadesetdevetogodišnji fudbaler, jedan od poslednjih supertalentovanih izdanaka čuvene Proleterove fudbalske škole, kojeg je put, nakon rodnog grada, vodio preko OFK Beograda, Napretka, Slobode iz Užica,Borca iz Banjaluke, Zrinjskog iz Mostara, do dealekog Islanda.

IMG_5020

– Bilo mi je zaista lepo, odigrao sam sve utakmice za ekipu koja je ostvarila istorijski uspeh, osvajanjem petog mesta na kraju prvenstva Pepsi lige Islanda.Iskustvo za nezaborav, bilo je opcija da produžim saradnju, ali sam se ipak vratio kući…

– Dobro sam se odmorio za vreme praznika, sjajan provod u krugu najmilijih, porodice i prijatelja i sad čekam rasplet, jer imam nekoliko ozbiljnih ponuda za nastavak karijere.

IMG_5019

– Borac iz Banjaluke, u kojem sam već igrao pre tri sezone, najozbiljniji je i najuporniji i najverovatnije Banjaluka će biti moja nova životna destinacija.Ali da stvari ne prejudiciram, pregovori su u toku i najverovatnije sledeće nedelje će sve biti poznato – u jednom dahu priča Miloš Žeravica.

– Mada smo već godinu dana u vezi, devojka Jaca zbog obaveza na poslu u Novom Sadu, nije bila samnom na Islandu i upravo ta razdvojenost nam je najviše smetala.Ukoliko prihvatim ponudu Borca, sve će ipak biti puno jednostavnije i bliže – uz zagonetan osmeh dodao je sjajni fudbaler.

IMG_5021

fotografije iz lične arhive Miloša Žeravice

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20200808_185303

BEGEJ BOLJI KRAJ SKROBARE

Radnički – Begej 2 : 3 ( 1:1 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>