13. 12. 2018.
Home / Ostali sportovi / RAJ ZA LJUBITELJE RIBOLOVA: Pogledajte kako izgleda novi ribnjak u Žitištu
26854532_524775767879255_60775607_o

RAJ ZA LJUBITELJE RIBOLOVA: Pogledajte kako izgleda novi ribnjak u Žitištu

Žitište može da pohvali sa novim sportskim ribnjakom čiji su radovi privode kraju, a meštani ovog mesta veruju da je ova investicija dobra i da će zaista služiti nameni.

Za samo tri meseca koliko su trajali radovi, od zapuštenog zemljišta koje je bilo prekriveno trskom, stiglo se do skoro finalnog izgleda novog ribnjaka.

U toku današnjeg dana na ribnjaku zatekli smo Veljka Brkića predsednika sportskog udruženja “Grgeč” iz Žitišta koji je rekao da je u toku navodnjavanje i do sada je napunjeno oko pola nivoa vode.

“Veliki su nam planovi oko izgradnje ovog ribnjaka. U ovom trenutku ribnjak je u par navrata poribljen sa oko 600 kg šarana, 200 kg štuke, 50 kg amura i oko 700 kg karaša, a plan je da dostignemo nivo od 1000 kg šarana i 500 kg štuke. Svi ljubitelji sportskog ribolova moći će da uzivaju na ovom prostoru od juna meseca ove. Godišnje karte su skoro sve rasprodate a posetioci će imati priliku da koriste ribnjak i sa dnevnim kartama. Planirano je oko 22 mesta za pecanje a na jednom mestu moći će više pecaroša da bude. Kao što vidite ribnjak  ima oko 7-8 ostrvca i ljubitelji prirode i sportskog ribolova moći će da uskoro uživaju u čarima ove površine.” – rekao je Veljko.

 

izvor:

izvor:

http://www.zitisteonline.com/test-vesti/485-raj-za-ljubitelje-ribolova-pogledajte-kako-izgleda-novi-ribnjak-u-zitistu-foto

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

naslovna

DOLAZE PRAZNICI I PRVI SNEG…U MR BEAN SPORT SHOP-U IZNENAĐENJA….

Ogromna i nadahnuta decembarska akcija u susret praznicima i prvim pahuljama u gradu na obalama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>