24. 10. 2018.
Home / Kultura i život oko nas / Ivana Peters nastupa u Zrenjaninu na dočeku Nove godine po Julijanskom kalendaru
Srpska Nova 2018

Ivana Peters nastupa u Zrenjaninu na dočeku Nove godine po Julijanskom kalendaru

Grad Zrenjanin organizuje i ovoga puta doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, “Srpske Nove godine”, a Zrenjanince i njihove goste će na Trgu slobode u subotu uveče zabavljati Ivana Peters, pevačica rok grupe “Negativ” i bivši vokal popularne grupe “Tap 011”.

Ivana Peters će 13. januara nastupati od 22 časa do pred ponoć. U Novu godinu po Julijanskom kalendaru prisutne će uvesti trubači, u ponoć je predviđen vatromet, a svi koji se nađu na Trgu slobode moći će besplatno da se zagreju uz kuvano vino.

Ivana Peters (takođe poznata i kao Ivana Negativ, rođena kao Ivana Pavlović) prve pevačke korake načinila je sa 15 godina u grupi pod nazivom ”Who is the best”, koja se pretežno bavila rep muzikom, i sa kojima je snimila dva albuma.

Zajedno sa Gordanom Tržan bila je vokal grupe “Tap 011”, s kojom je snimila tri albuma i učestvovala na brojnim festivalima. Nakon odlaska iz grupe promenila je žanr, postavši deo rok sastava “Negativ”, sa kojim je do sada snimila takođe tri albuma.

 

montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Potpisivanje_ugovora_pok_vlada_050

Gradu Zrenjaninu 2,6 miliona dinara pokrajinskih sredstava za turistički projekat

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i pomoćnik gradonačelnika ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>