31. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / IVANA ŠPANOVIĆ I VIKTOR NEMEŠ NAJBOLJI SPORTISTI VOJVODINE
Ljuba i Ivana 3

IVANA ŠPANOVIĆ I VIKTOR NEMEŠ NAJBOLJI SPORTISTI VOJVODINE

Heroina srpske atletike Ivana Španović i rvač Viktor Nemeš, dobitnici su tradicionalnog sportskog priznanja „Vihor“, koje Pokrajinska vlada dodeljuje najboljoj sportiskinji i sportisti iz Vojvodine, kao i najuspešnijim sportskim ekipama u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, uručili su tradicionalno sportsko priznanje „Vihor“, koje Pokrajinska vlada dodeljuje najboljem sportisti i sportistkinji iz Vojvodine, kao i najuspešnijim sportskim ekipama u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ljuba i Ivana 2

Priznanje za najboljeg sportistu i sportistkinju u 2017, dodeljeno je rvaču Viktoru Nemešu i atletičarki Ivani Španović. U konkurenciji najboljih muških ekipa priznanje je pripalo Odbojkaškom klubu “Vojvodina” iz Novog Sada, dok je u konkurenciji najboljih ženskih ekipa nagrađen Stonoteniski klub “Obilić-Aleva” iz Novog Kneževca.

Najbolji sportista i sportistkinja sa invaliditetom su Mitar Palikuća i Borislava Perić-Ranković, najbolja sportska organizacija u muškoj konkurenciji je Stonoteniski klub invalida Zrenjanina K2 – Zrenjanin, dok je u ženskoj konkurenciji nagrađen Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom “Spin” – Novi Sad.

Ljuba i Ivana 1

Rođena u Zrenjaninu gde je i započela uspešnu sportsku karijeru, Ivana Španović, na dodeli značajnog priznanja slikala se sa zamenikom pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, takođe Zrenjanincem, Ljubomirom Stanisavljevim….

Forografije sa sajta Pokrajinske vlade

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

image_6483441

DUNJA EREMIĆ BRONZANA NA DVORANSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA JUNIORKE

Na dvoranskom prvenstvu Srbije u Beogradu za juniorke U20, šesnaestogodišnja Zrenjaninka, Dunja Eremić, članica Atletskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>