02. 07. 2020.
Home / Fudbal / GORAN BUNJEVČEVIĆ I IVAN ĐUKANOVIĆ IZ FSS U POSETI ZRENJANINU
Noviteren Ivan Đukanović i Goran Bunjevčević 4

GORAN BUNJEVČEVIĆ I IVAN ĐUKANOVIĆ IZ FSS U POSETI ZRENJANINU

Direktor Fudbalskog saveza Srbije, nekadašnji proslavljeni fudbaler Goran Bunjevčević i Ivan Đukanović, koordinator instruktorske službe FSS i predsednik komisije za razvoj fudbala u našoj zemlji, bili su u petak 29.decembra gosti grada Zrenjanina i gradonačelnika Čedomira Janjića.

Noviteren Ivan Đukanović i Goran Bunjevčević 1

Srdačna poseta čelnih ljudi Nacionalne kuće fudbala, osim protokola obuhvatila je i ozbiljne razgovore na temu da grad Zrenjanin ponovo postane značajan fudbalski centar u Srbiji, kao i mogućnost da grad na obalama Begeja dobije teren sa veštačkom travom u okviru sportskog kompleksa u Karađorđevom parku.

Noviteren Ivan Đukanović i Goran Bunjevčević 3

Danilo Bjelica, trener u FK Sporto iz Zrenjanina i istruktor u FSS, pored gradonačelnika Čedomira Janjića, bio je domaćin Bunjevčeviću i Đukanoviću, kolegama sa kojima se često sreće na brojnim akcijama Fudbalskog saveza Srbije i najavio novu rundu razgovora na ovu temu, odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Noviteren Ivan Đukanović 2

– Cilj, tj. osnovna svrha novog terena sa veštačkom travom je namenska i posvećena pre svega razvoju fudbala u gradu Zrenjaninu i okolnim mestima.Stadion u Karađorđevom parku, meka je nekadašnjih velikih uspeha Fudbalskog kluba Proleter, koji na žalost više ne postoji i ideja je da se sportski kompleks sa velikom tradicijom, oživi i da se stvore bolji, povoljniji uslovi za generacije koje dolaze…Goran Bunjevčević i Ivan Đukanović, sa velikom energijom i ozbiljnom projekcijom i planom, predočili su gradonačelniku Zrenjanina mogućnosti FSS i želju za budućom saradnjom – istakao je Danilo Bjelica.

Noviteren Goran Bunjevčević 6

izvor fotografija: zvanični sajt FSS

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

cukaricki_pripreme2

Početak priprema FK Čukarički za novu sezonu u Super ligi Srbije

Šef struke Čukaričkog Aleksandar Veselinović je zajedno sa pomoćnicima obavio prvu prozivku pred početak nove ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>