06. 02. 2023.
Home / Fudbal / MI SMO MALI, ALI NAM JE SRCE, DO NEBA….
Spor 0 naslovna

MI SMO MALI, ALI NAM JE SRCE, DO NEBA….

Fudbalski klub SPORTO iz Zrenjanina, 2017. Godinu, koja je na izmaku, zlatnim otiskom u duši pamtiće po brojnim izazovima, rezultatima i uspesima….

Sa sloganom Mi smo mali, ali nam je srce, do neba….mali fudbaleri FK SPORTO, putovali su sa turnira na turnir, osvajali medalje, pehare i plakete, golovima i potezima dostojnim vrhunskim majstorima, oduševljavali fudbalsku publiku u Zrenjaninu, Vojvodini, celoj Srbiji, ali i na internacionalnoj sceni…

Spor 2

– Združeni, nikad složniji i jedinstveniji u želji da budu najbolji domaćini na svetu, organizovali smo prvi Sporto Bir cup, internacionalni turnir koji treba da postane tradicija u gradu koji ima uspešnu fudbalsku prošlost.Nadam se, a to je i naša velika želja, da avgusta 2018. godine Sporto Bir cup, bude još za nijansu bolji i uspešniji, sa puno više devojčica i dečaka željnih dokazivanja i nadmetanja u fudbalu – ističe Stojanka Ćuić, prva dama FK Sporto iz Zrenjanina.

– Kompletnoj sportskoj, a posebno fudbalskoj javnosti, kao i čitaocima portala Sportinfo, mi mali fudbaleri FK SPORTO želimo sve najbolje u nastupajućoj 2018. godini – poručuju iz FK SPORTO!!!!

Spor 1

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

image_6487327_2

FUDBALERKE PROLETERA POČELE PRIPREME ZA PROLEČNI DEO SEZONE

Prozivkom u renoviranoj dvorani osnovne škole Žarko Zrenjanin u Zrenjaninu, ženski fudbalski Proleter počeo je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>