25. 06. 2022.
Home / Košarka / JKP ČISTOĆA I ZELENILO ZRENJANIN UZ KOŠARKAŠKI KLUB PROLETER
Čis i zel 0 naslovna

JKP ČISTOĆA I ZELENILO ZRENJANIN UZ KOŠARKAŠKI KLUB PROLETER

Javno komunalno preduzeće Čistoća i zelenilo Zrenjanin, kao društveno odgovorna kompanija, tj. javno preduzeće, uz brojne aktivnosti vezane za poboljšanje poslovanja i osavremenjivanje načina rada, sportski impuls pronašlo je u saradnji sa Košarkaškim klubom Proleter, koji ove godine obeležava značajan jubilej 70 godina postojanja i rada na razvoju košarke.

Sa ciljem da se ispune svi kanoni dres koda i prvotimci na utakmice putuju jednoobrazno obučeni, nabavljene su zimske jakne, kvalitetne košarkaške trenerke, zimske kape i rančevi.

– Sjajan gest i lep primer dobre saradnje JKP Čistoća i zelenilo i KK Proleter.Mi igrači smo oduševljeni, nabavljena je zaista kvalitetna odeća i sada na put idemo kao prava ekipa i to je svakako motiv više da prikazujemo još kvalitetnije partije i košarkaške predstave koje odušuvljavaju sve zaljubljenike u igru pod obručima – naglasio je Petar Lambić košarkaš Proletera.

Čis i zel 1

– Ovo je samo početak uspešne saradnje….Već za proleće planiramo niz akcija i realizaciju ideja koje su vezane za nove projekte u kojima će nam itekako značajna biti pomoć Košarkaškog kluba Proleter, naročito onih najmlađih članova, koji će učestvovati u raznim promocijama kompanije.Lepo je videti sportiste, tj.ekipe jednoobrazno odevene i zbog toga nam je bila čast da budemo učesnici akcije nabavljanja nove opreme, tj. jakni, trenerica i ostalih rekvizita naših košarkaša – istakao je direktor JKP Čistoća i zelenilo, Zoran Protić.

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

IMG_20220624_191314

BOJAN DAVIDOVAC NOVI PREDSEDNIK KK PROLETER

Na današnjoj Skupštini Košarkaškog kluba Proleter, nakon što je dosadašnji predsednik Petko Popović iz ličnih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>