11. 07. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Još jedan SuPer komšija je stigao u Sombor
DSCN3120

Još jedan SuPer komšija je stigao u Sombor

U subotu 23.12.2017. godine u 9h presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Somboru, na adresi Jovana Popovića 46. Na oko 200 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, po više nego pristupačnim cenama.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca i darovao ih SuPer poklonima. Dva najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung LED TV, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar. I tu nije kraj iznenađenjima, za prvih dvadeset potrošača SuPer Deda Mraz je spremio poklon pakete PerSu, Belkino&Delikato, dok je svaka kupovina na izlazu iz novootvorenog objekta darovana poklonom prijatelja PerSu marketa.

Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Ukoliko živite u Somboru ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom gradu, PerSu marketi Vas da ih posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI

U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

IMG-12bf62473e8b1e5ec5d0f71bb141be46-V

WOLF & CO….JUTUTUNSKA JUHAHAHA…

U ovoj čorbi od vremena, ti budi šargarepa, ja ću biti zelen, držaćemo se za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>