13. 04. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / NIS sprovodi anketu o potrebama lokalnih zajednica
kljucne-adrese

NIS sprovodi anketu o potrebama lokalnih zajednica

U okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, kompanija NIS punih devet godina realizuje program “Zajednici zajedno” u gradovima i opštinama u kojima posluje. Program je u lokalnim zajednicama prepoznat kao veoma važan, o čemu govore i rezultati – uloženo je preko milijardu dinara u realizaciju preko 900 projekata koji su za cilj imali unapređenje života i rada naših sugrađana.

Kako bi i u desetoj godini programa izašli u susret potrebama građana, NIS sprovodi anketu upravo sa tim ciljem – da sagleda i sasluša potrebe lokalnog stanovništva i u skladu sa rezultatima ankete opredeli oblasti za buduća ulaganja.

Zajedno možemo da stvorimo kvalitetnije i lepše uslove za život u našoj lokalnoj zajednici i zato vas pozivamo da uzmete učešće u ovom istraživanju tako što ćete popuniti anketu na linku dole:
https://www.surveymonkey.com/r/7S5BJ7V

Zajednici zajedno!
Vaš NIS

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5621/NIS-sprovodi-anketu-o-potrebama-lokalnih-zajednica

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

prica se po gradu - plakat

Najava programa Kulturnog centra do 22. aprila 2021.

Najava programa Kulturnog centra do 22. aprila 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>