16. 04. 2021.
Home / Košarka / NA POMOLU NOVA REVOLUCIJA U KOŠARCI: ŠUT ZA 4 POENA!!!!
Boston Celtics v Cleveland Cavaliers - Game Three

NA POMOLU NOVA REVOLUCIJA U KOŠARCI: ŠUT ZA 4 POENA!!!!

Priča se, za sada samo priča….Ali gde ima dima, ima i vatre….

1979. godina kada je u igru pod obručima uvedena trojka, označena je kao revolucionarna i inovativna, koja je unapredila i znatno ubrzala…

Hoće li nadolazeća 2018.godina biti takođe zlatnim slovima upisana u istoriju košarke i hoće li se u NBA koja je uvek test balon za sve inovacije, uvesti šut za 4 poena????

Čelni ljudi NBA fantastično magičnog cirkusa, ne kriju da ozbiljno razmišljaju o uvođenju koša koji će vrediti četiri poena….

Četvorka 33

Osim revolucionarne trojke, kroz istoriju u košarci se menjala veličina reketa, dužina napada, definicija prekršaja i nedopuštenih poteza, uveden je nesportski prekršaj…..

Linija za tri poena u NBA sa 7.24 metara već je postala uobičajena poslastica i ne velik problem šutera poput Stefa Karija i ostalih vedeta NBA, a njihovi sve češći pokušaji i efektni koševi sa polovine terena, inicirali su ideju da se u igru uvede i šut za 4 poena….

Četvorka 22

izvor fotografija: gettyimages

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1618346129808

UZELI STE TROFEJ STAJO, MAJKANEEE….

Mali košarkaši KK Petrovgrad iz Zrenjanina, uzrasta U12 prvaci su Vojvodine, nakon velike drame u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>