02. 06. 2020.
Home / Košarka / KOŠARKAŠICE PROLETERA UKROTILE LAVICE
Čel 0 naslovna

KOŠARKAŠICE PROLETERA UKROTILE LAVICE

Proleter – Čelarevo 71 : 59 ( 18:16, 16:11, 17:19, 20:13 )

Izabranice trenera Marka Marinkova bez većih problema rešile su derbi meč sa ekipom Čelareva u svoju korist i na radost svojih navijača.

Čel 4

Ekipu je do pobede predvodila raspoložena Mia Milošević, koja je uz 4 trojke zabeležila ukuno 16 poena, po dva manje ubacile su Zorana Lambić i Jelena Bosnić, Nikolina Mihajlović i Magdalena Dunai postigle su po 8, Sofija Olić 6 i Bojana Papak 5 poena.

Čel 3

U ekip Čelareva, najefikasnija bila je Teodora Popović sa 21 postignutim poenom, dok je Marija Radošević upisala 18 poena, Maja Pojužina 8, kapiten Sanja Đumić i Teodora Marjanović po 5, uz po jednu ubačenu trojku, dok se sa ubačenom trojkom u listu strelaca upisala i Jelena Šarac.Zanimljiv je podatak da su sve gostujuće košarkašice, koje su ubacile poene, postigle i po jednu trojku, dok je u domaćoj ekipi osim pomenute četiri trojke Mie Milošević, jednu zabeležila Zorana Lambić.

– Zadovoljan sam pobedom, prikazanom igrom baš i ne, energetski smo delovali slabašno, bezvoljno…Ali pobedi se u zube ne gleda, idemo dalje, i u naredne dve utakmice domaćini smo ekipama sa kojima ne bismo trebali da imamo većih problema, pa je to prilika da se još neke košarkašice sa klupe razigraju, a i one standardne uhvate bolji ritam – naglasio je neposredno posle utakmice sa Čelarevom, Marko Marinkov.

Čel 5

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1591104727210

ĐURO DAUTOVIĆ NA PRIPREMAMA MLADE SELEKCIJE SRBIJE

Košarkaš rođen u selu Banatsko Karađorđevo, Đuro Dautović, koji je poslednjih nekoliko sezona nosio crno-beli ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>