12. 04. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / SAOPŠTENjE ZA JAVNOST – „ZREPOK“
Skupstina 2017

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST – „ZREPOK“

Dana, 05. decembra 2017. godine, na godišnjoj sednici Skupštine „ZREPOK“-a, članovi Udruženja su tajnim izjašnjavanjem izabrali novog Predsednika „Zrenjaninskog poslovnog kruga“.

Najveći broj glasova dobio je Dragoljub Bjeloglav, koji je jedan od osnivača „ZREPOK“-a, a od osnivanja Udruženja je bio član Izvršnog odbora.

Dosadašnjem Predsedniku, Stevi Kočalki je istekao mandat od dve godine.

Izborom novog predsednika i članova Izvršnog odbora „ZREPOK“ dokazuje da ga karakterišu osnovna načela demokratije u pogledu prava izbora, principa zamenjivosti i smenjivosti. Ovom odlukom, skupština „ZREPOK“-a želi da pokaže i jedinstvo članstva i kontinuitet u delovanju bez obzira ko vodi i predstavlja organizaciju.

Skupstina 2017 4

Novi Predsednik ZREPOK-a, Dragoljub Bjeloglav osnovnu školu je završio u Međi, a srednju školu u Zrenjaninu. Potom svoje školovanje nastavlja na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu i stiče zvanje Diplomirani inženjer za razvoj mašinske struke. 1997. godine zajedno sa bratom osniva samostalnu trgovinsku radnju „STR BB“, koja kupovinom Društvenog Preduzeća „Velež“ Žitište u procesu privatizacije prerasta u „BB Trade“ AD. U okviru ove kompanije danas posluju, svima nama dobro poznati Persu marketi.
1998. godine osniva preduzeće „Company BB“ koje se sada bavi proizvodnjom mesnih i mlečnih prerađevina. U svojoj dosadašnjoj karijeri radio na rukovodećim pozicijama u „BB Trade“-u i „Company BB“-u. Dragoljub Bjeloglav sa svojom porodičnom kompanijom zapošljava ukupno 900 radnika, dobitnik je više nagrada i priznanja za uspešan porodični biznis, izuzetne menadžerske veštine. Osnivač je Domaćeg trgovačkog lanca „DTL“-a.

Pored predsednika, na decembarskoj Skupštini „ZREPOK“-a u 2017. godini, izabran je i novi sastav Izvršnog odbora kojeg sada čine, Budimir Jovanović (zamenik predsednika), Dragan Vidaković i dosadašnji predsednik Steva Kočalka.

Članovi „ZREPOK“-a su naročito ponosni na činjenicu da su i nakon osam godina od osnivanja, 7 od 9 osnivača i dalje aktivni članovi u radu udruženja i da je ZREPOK bogatiji za dva nova člana. U 2015. godini Udruženju je pristupio Borislav Umićević, dok je od juče novi član ZREPOK-a Željko Isakov, osnivač i vlasnik firme ISCO doo.

Osim odluke o izboru novog predsednika i članova Izvršnog odbora, na skupštini je jednoglasno prihvaćen za novog prijatelja „ZREPOK“-a Roman Bugar, osnivač Zrenjaninske filharmonije.

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

PSX_20210410_183152

Literarni i likovni konkurs Kulturnog centra Zrenjanina

I ove godine Kulturni centar Zrenjanina za decu osnovnoškolskog uzrasta raspisuje elektronski literarni i likovni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>