23. 10. 2019.
Home / Kultura i život oko nas / KOMPANIJA VALOR STIMULIŠE NATALITET – NAGRADA ZA TREĆE DETE U PORODICI ZAPOSLENIH….
01

KOMPANIJA VALOR STIMULIŠE NATALITET – NAGRADA ZA TREĆE DETE U PORODICI ZAPOSLENIH….

Kao i do sada, na isteku 2017. godine kompanija Valor prigodnom svečanošću u restoranu Trofej obeležila je uspešno poslovanje, a prvi čovek Steva Kočalka,uz zahvalnost zaposlenima na zalaganju i samopregornom radu, ocenio je da će još uvek tekuća godina, po svemu sudeći, biti rekordna u poslovanju VALOR-a.

Uz poseban naglasak na novine, uvoz piva Steiger, pored prošlogodišnjeg uvoza Van Pur-a, kao i prvi put u poslovanju kompanije, pokrenutog izvoza, više od 10 šlepera isporučeno je partneru iz EU, posebno su apostrofirane investicije za obnovu voznog parka, pre svega viljuškara, kako bi se unapredila usluga i olakšalo poslovanje.

Kao novine u nastupajućoj 2018. godini, gospodin Steva Kočalka, predložio je model nagrade za najbolje ocenjenu Valor prodavnicu, u kojoj će zbog postignutih poslovnih rezultata, zaposleni kao nagradu dobiti trinaestu platu.

06

Takođe, odlučio je da stimuliše natalitet i objavio da će svaki radnik u VALORU za treće dete u porodici dobijati mesečno po 10.000 din dok su sva deca maloletna.

Kao i svake godine, tradicionalno, kompanija VALOR nagradila je radnike koji su 10 godina zaposleni, a jubilarne nagrade dobili su Nataša Babić iz prodavnice u Ulici karađorđev trg, radnici u veleprodaji Miodrag Gavanski i Jovan Radaković, Zdenko Janjatović iz Novog Bečeja i Danijela Sušić iz prodavnice VALOR u Čenti….

Redakcija portala Sportinfo svim nagrađenim i zaposlenim radnicima u kompaniji Valor čestita uspešnu 2017-tu i želi još uspešniju nastupajuću 2018. godinu!!!

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image (2)

CAFFE PICCOLO….

Kada sanjaš, maštaš, uživaš, želiš da budeš samo svoj, posvećen mislima koje te vode u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>