13. 04. 2021.
Home / Odbojka / ODBOJKAŠICE VIZURE RUMA U UTORAK 12. DECEMBRA STARTUJU U LIGI ŠAMPIONA PROTIV POLJSKE EKIPE CHEMIK POLICE
Viz 0 naslovna

ODBOJKAŠICE VIZURE RUMA U UTORAK 12. DECEMBRA STARTUJU U LIGI ŠAMPIONA PROTIV POLJSKE EKIPE CHEMIK POLICE

Naredni utorak i dvanaesti dan u mesecu decembru biće zaista veliki i veoma značajan za šampionke Srbije, odbojkašice Vizure iz Rume, kada im u goste stiže šampion Poljske, ekipa CHEMIK Police, u okviru prvog kola Lige šampiona za dame.

Viz 4

Domaće odbojkašice, koje kao trener predvodi Zrenjaninac Dejan Desnica, ugostiće veoma jaku ekipu za koju nastupaju zlatne reprezentativke Srbije, Bianka Buša, Stefana Veljković i Slađana Mirković i pokušati da pruže dostojan otpor i zabeleže pobedu pred svojim navijačima.

Viz 5

– Biće to svojevrsni praznik odbojke i pravi sportski spektakl u kojem će nadam se uživati ljubitelji odbojke.Pripremamo se maksimalno i ubeđen sam da ćemo, bez obzira na renome, snagu i kvalitet protivnika, u utakmici prvog kola Lige šampiona, biti dostojan rival – istakao je Dejan Desnica, trener ajkulica iz Rume.

Viz 3

Utakmica Vizura Ruma – CHEMIK POLICE igra se u utorak 12.decembra sa početkom u 18 časova u dvorani Sportskog centra u Rumi!!!!

Viz 2

Sve fotografije sa zvanične FB stranice Odbojkaškog kluba Vizura Ruma

Viz 1

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1616744348038

SLATKA ODBOJKAŠKA MISIJA MILICE VIDAČIĆ

Pionirska reprezentativka Srbije Milica Vidačić, ćerka košarkaškog bračnog para, Jele i Vladimira, ovih dana bila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>