16. 04. 2021.
Home / Odbojka / MILANA RAJLIĆ ODBOJKAŠICA SUBOTIČKOG SPARTAKA NAJBOLJI POENTER SUPERLIGE SRBIJE
Rajlić 1

MILANA RAJLIĆ ODBOJKAŠICA SUBOTIČKOG SPARTAKA NAJBOLJI POENTER SUPERLIGE SRBIJE

Odbojkašica rođena u Ravnom Topolovcu kod Žitišta, Milana Rajlić već nekoliko sezona sa velikim uspehom brani boje subotičkog Spartaka i trenutno je najbolji poenter Superlige Srbije sa 134 poena.

– Lepo mi je u Spartaku, igramo dobro, a to što sam trenutno najbolji poenter lige rezultat je napornog rada, brojnih treninga i dobre hemije u ekipi.Spartak je na 6 poziciji na tabeli, prvih osam ulazi u plej of i nadam se da ćemo taj cilj ostvariti do kraja sezone.Veoma je važno, jer što bolji plasman donosi olakšicu u razigravanju kada se stiče prednost domaćeg terena i jedna utakmica više na svom parketu.

Rajlić 4

Ovih dana aktuelne su i priče o nacionalnom timu?

– San svakog mladog sportiste je da zaigra za nacionalni tim, pa slično i ja razmišljam i naravno da bih bila presrećna. Veoma je jaka konkurencija na poziciji koju igram, ali nikad se ne zna…Bila bih presrećna da se nađem i na širem spisku reprezentacije Srbije.

Rajlić 3

Bez obzira što ti je trenutno u Spartaku lepo, razmišljaš o odlasku u inostranstvo?

– Imam još godinu dana ugovor sa Spartakom i sigurno je da ću i narednu sezonu ostati u Subotici, a kasnije videćemo…Samo da me povrede zaobiđu, a sve ostalo će doći samo od sebe….Volela bih naravno da zaigram u nekom od velikih evropskih klubova…

Bez obzira na borjne obaveze, putovanja i utakmice, Ravni Topolovac je tvoja redovna i nezaobilazna destinacija?

– Volim svoje selo, tu sam ponikla i odrasla, roditeljska čljubav mi je naravno najvažnija…Oni se trude da kad god mogu budu uz mene, prate utakmice i najveća su mi podrška, a svaki slobodan trenutak planiram tako da skoknem do Ravnog Topolovca i budem kod kuće, gde je uvek najlepše….

Rajlić 2

Za kraj poruka mladim sportistima koji tek uplovljavaju u luku takmičarskog sporta?

– Samo da budu uporni i istrajni…Da puno treniraju, slušaju svoje trenere i veruju u sebe…Sve ostalo je ostvarivo, ali bez rada i odricanja, teško…. – poručuje Milana Rajlić.

Izvor: Žitišteonline
Izvor fotografija: Subotica.info

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1616744348038

SLATKA ODBOJKAŠKA MISIJA MILICE VIDAČIĆ

Pionirska reprezentativka Srbije Milica Vidačić, ćerka košarkaškog bračnog para, Jele i Vladimira, ovih dana bila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>