07. 03. 2021.
Home / Fudbal / LAZAR ROSIĆ POSLE NEUGODNE POVREDE PONOVO U TIMU BRAGE
IMG_4189a

LAZAR ROSIĆ POSLE NEUGODNE POVREDE PONOVO U TIMU BRAGE

Posle osam nedelja pauze zbog preloma ključne kosti, mladi srpski fudbaler, Lazar Rosić vraća se u ekipu Brage i već za nekoliko dana zauzeće svoje mesto na poziciji štopera.

– Neugodna povreda koja se dogodila na treningu mog tima pre dva meseca, uspešno je sanirana, redovno treniram sa ekipom i potpuno sam posvećen obavezama koje su pred nama, a to su utakmice u portugalskom šampionatu protiv Ferreire i Ligi Evrope u Turskoj, protiv ekipe Istambul BB u četvrtak 7. decembra – istakao je za portal Sportinfo, rođeni Kragujevčanin i nekadašnji fudbaler novosadske Vojvodine i nastavio:

– Pauza je bila duga, prelom ključne kosti iziskuje mirovanje i zaista sam se zaželeo utakmica i fudbala.Iz povrede izlazim psihički mnogo jači, čvršći i odlučniji…Treniram sa ekipom već nekoliko dana i nadam se da ću već u prvim utakmicama opravdati poverenje trenera,ali i brojnih navijača Brage…. – zaključio je Lazar Rosić.

IMG_4188

Link:
https://scbraga.pt/vamos-apresentar-uma-equipa-forte/

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

received_451398539338314

BEGEJ GOLEADOM ZAPOČEO PROLEĆE

Begej – Sutjeska 5 : 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>